Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
U mnie w prawym. Dobry pomysł bo też przegapiłem.Polecam dodać temat do obserwowanych, w lewym górnym rogu jest ta opcja.
U mnie w prawym. Dobry pomysł bo też przegapiłem.
No! Bo już myślałem, że to jaka polityczna indoktrynacjaOczywiście, że w prawym. Taki pro kontroler ze mnie, że kierunków nie odróźniam.

Ho, ho, ho - to chyba najszybsze podcastowe podsumowanie KSW 41 w polskiek podcastosferze.
Kolejny odcinek: UFC 220, Bellator, nowe zestawienia na KSW i Aśka-Rose 2, pytania z Twittera.
Zacni goście to Piotrek Pędziszewski i najlepszy manager na tej półkuli Paweł Kowalik.
Jak borowik ma komentować UFC w Polsacie to ja podziękuje .
A jak z iplą sprawa wygląda ? Z tego co kojarzę oni nie oferują nocnych transmisji, jest szansa na gale europejskie ?Będziesz rezygnował z pewnej transmisji w TV (i HD o ile się nie myle) ze względu na jednego komentatora?
![]()
![]()
Zacni goście to Piotrek Pędziszewski

PP ma nadzieję, że babki na ksw Łódź się dobrze pobija żeby powaga ksw została zachowana ? Powaga ksw została zachowana? Powaga ksw?
Pozatym pokazał jaki jest wypowiadając się na temat Mroza, trochę mu zjechalo jak Kowalik merytorycznie potrafił przedstawić swoją opinię. Ciekawe czy żałuje.
Oprócz tego @Tidzej pacz na błędy językowe, na horyzoncie komentowanie gal w Polsacie no i więcej vervy, pewności na mikrofonie. Do usłyszenia na ksw Łódź
Coś lekkiego na koniec tygodnia:
cowboy beebop introTidzej, dobrze się Ciebie słucha. Czy monolog czy rozmowa - ciekawie mówisz nie nudząc, głos radiowy. Zawsze chętnie słucham.
Zdradź jakieś historie "z pod stolika" związane z komentowaniem gal lub np. technicznymi mykami komentowania. Choć rozumiem, że know how przekazywane przez Pana Andrzeja może być wiedzą tylko dla wybrańców i nie są to tanie sprawy...
Przy okazji z innej beczki. Jak się nazywał kawałek rozpoczynający starą Szczękę? Pytam, bo w końcu byłeś jednym z ojców założycieli. Szukam od dłuższego czasu. A przypomina mi się dlatego, że rano jadąc do pracy słucham krótkiej audycji w pr. 2 (Archiwalnia Radiowy wehikuł czasu), która często rozpoczyna się właśnie tym kawałkiem. I jeszcze: zmieniliście go swego czasu bo ktoś się czepił o prawa autorskie?
@Tidzej "To Jest MMA" żyje ? będzie coś ? Fajnie by było czasem coś dla odmiany po polsku posłuchać. Polskie podcasty o mma nie istnieją aktualnie![]()
Spokojnie, livy Wojtka wróciły na dobre.Hej, niestety ostatnio zupełnie nie mam czasu żeby nagrania organizować. Może od maja będzie lepiej ale wiem, żeby niczego nie obiecywać. Też żałuję, że podcasty o polskim MMA mają się jakotako bo sam nie mam czego posłuchać :).
Spokojnie, livy Wojtka wróciły na dobre.