Tak naprawdę było ich nieco więcej, nawet nie wliczając kobiet bo tam akurat w MMA ostatnimi laty jest lepsza kasa i fejm. Ray Mercer, Art Jimmerson z zamierzchłych czasów pierwszych UFC, Ricardo Mayorga.
Dzięki, poruszany temat niezbyt mnie kręci ale wysłuchałem do końca. Rozumiem też jak duże jest to wydarzenie i że nie wypada o nim nie porozmawiać - gość idealnie dobrany. Porównanie sprintu hmmm MMA czy boks to jednak coś mniej wymiernego, mierzalnego niż lekkoatletyka - tutaj walczy się z samym sobą, z wynikiem. Jak gość biega regularnie 100 poniżej 10 sekund to jedynie kontuzja może spowodować że przegra z kimś biegającym 100 w 10,5 - 11 sekund, w mma, boksie zdarzają się jednak lucky punche lub jakiś średni zawodnik stylem nieodpowiadający mistrzowi.
To Jest MMA, lub alternatywnie "Tidżej i przyjaciele", odcinek 5 z Pawłem Kowalikiem wyrwanym prosto z Boeinga z Australii.
@Tidzej, słucham w przeglądarce i ominęły mnie 3 odcinki Napisz czasami jakiś komentarz, starszym czipsożercom byłoby miło
@Tidzej kiedy kolejny? Rób takie godzinne, bo akurat idealnie układa mi się pod czas trwania treningu :D
@Tidzej Z pozdrowieniami dla Kowalika Lista najbardziej wpływowych ludzi w pl mma: 1.Pawel Kowalik 2.Mariusz Pudzianowski 3.Druzyna Actimela 4.Tomasz Karolak 5.Martin i Maciek
Kolejny odcinek: UFC 220, Bellator, nowe zestawienia na KSW i Aśka-Rose 2, pytania z Twittera. Zacni goście to Piotrek Pędziszewski i najlepszy manager na tej półkuli Paweł Kowalik.