Niggabumbum
Brutaal Bantamweight
gdzie klucz

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
gdzie klucz

Po końcowym filmiku miałem ciary
Jadziem z Onimushą 
UkończyłemPo końcowym filmiku miałem ciary
Jadziem z Onimushą
![]()
Wypiłeś go? Zaprosiłeś do siebie?Pocisnąłem wczoraj grubiej fabułę.
Ubiłem go wczoraj, użyłem podstępu z Iulianem, ale nie wypalił. Dobry boss fight,wciągnąłem się w te parowania i potrzebowałem kilku prób, żeby się go nauczyć
U mnie ten sam plan, ale pomiędzy MGS4.

Wypiłeś go? Zaprosiłeś do siebie?![]()

ZjebałeśUgryzłem go i trafiłem do tego wymiaru czy cokolwiek to jest, a później pozwoliłem zgnić chujkowi
Straciłeś możliwość posiadania jednej z najlepszych umiejętności "Szkarłatna tarcza" i trochę śmiechu podczas rozgrywkiIdź do Svatrau do katedryJak Wy to robicie? Pozostało mi 24 dni, mam postać na 24 lvl i może połowę "zadań" Ambrusa. W chuju mam tę ułomną rodzinę. Muszę mieć miecz świętego Mihai, znalazłem uriaszke co mi go miała wykuć, mam trzy potrzebne części, a ta "kowalka" coś tam pierdzi z pyska, że jeszcze czegoś brakuje ...bug czy ki chuj bo na mapie nic mi się nie pokazuje... Moze muszę zrobić jakiś postęp w grze :(

Czyli resztę tej bandy zapraszać? Bo rozumiem, że to nie jest jednorazowa akcja.Zjebałeś
To zależy z Xanthe ponoć lepiej oszczędzić ją i się dogadać, choć jak ją zajebiesz, wypijesz i zaprosisz to masz najmocniejszą umiejętność w grzeCzyli resztę tej bandy zapraszać? Bo rozumiem, że to nie jest jednorazowa akcja.
Gra i tak zachęca do kolejnych podejść, mam nabite ponad 12 godzin i nawet nie wiem kiedy zleciało.
Jako, że zostanie wrakirem dało mi skilla czytania łacinyIdź do Svatrau do katedry![]()
poszedłem na nockę do Anci i tam wpadła lektura o Mihaiu i quest z mieczem... Czyli poszedłem od dupy strony do tego zadania xD