Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Janek tez byl swietny no ale co zrobil z nim • sokodszu • ?? Zgwałcil go •
@el limosteron " Było już jakieś info co do miasta w którym odbędzie się KSW 17?"
@Sobral "Taka informacja byłaby na plakacie (gdyby była znana)."
@slowik1991"Sobral gdzie Ty te info z miastem na plakacie znalazłeś ??:)"
@Sobral "slowik 1991Żeby skomentować twoje zdanie na myśl przychodzą mi same inwektywy."
Jak ktoś ma kontakt z Pudzianem lub Markiem, Darkiem lub Łukaszemto przekażcie im, żeby popracowali nad oddechem i wtedy myślę, że Pudzian da w miarę przyzwoitą walkę na jego poziomie.![]()
PUDZIAN GRATULACJE=WIELKI MISTRZ POKAZAL KLASE,
szybszy 2 razy byl od najmana wielka sila ciosu -piekny styl walki
sila pudziana to nr 1 na swiecie-pokazal to 5 razy w strongmen
silowo pudzianowi do piet nikt nie dorasta na swiecie
i teraz pudzian w ringu pokazuje ze jest wojownikiem-wielkie gratulacje
WIELKI MISTRZ-WIELKA KLASA SILA LOKOMOTYWY -DOMINATOR JEST 1 • • a potem dlugo ,dlugo nic
dla najmana brawa ze wogole stanac do walki z takim silaczem mistrzem wielkim pudzianem
gratulacje-CALA POLSKA DUMNA Z PUDZIANA -KAZDY PRAWDZIWY KIBIC GRATULUJE wspanialej wygranej
• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •
i niejednemu cwaniakowi w mma pudzian jeszcze sieczke zrobi z twarzy-z kimbem,copem i cepem na czele
• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •
a na necie zawsze znajdzie sie jakas menta wesz smiec ktory z zazdrosci glupoty wypisuje na pudziana
dziecko neo -wstyd zakompleksione
KAZDY KIBIC GRATULUJE MARIUSZOWI WSPANIALEJ WALKI I WIELKIEGO SUKCESU W RINGU
Thompsonona zaprosic i dac mu obojetnie kogo z top 5 polskiego mma
Thompson - obije kazdego -z nich biedorfa , biskupa ,czy kite
Tak jak przed walka z pudzianem pisalem tu - ze wygra thompson zero szans pudziana.
Sokodju vs ------ niema dla niego rywala w polsce
w tej kategorii wagowej ,,,,,, zaden polski zawodnik mu do piet nie dorasta.
Blachowicza by 2 raz obil ciezkie baty by dostal blachowicz.
Z KAZDYM Z WAS O 5 TYS, zlotych sie zaloze ze SOKO = rozwali blachowicza 2 raz
@el limosteron " Było już jakieś info co do miasta w którym odbędzie się KSW 17?"
@Sobral "Taka informacja byłaby na plakacie (gdyby była znana)."
@slowik1991"Sobral gdzie Ty te info z miastem na plakacie znalazłeś ??:)"
@Sobral "slowik 1991Żeby skomentować twoje zdanie na myśl przychodzą mi same inwektywy."
![]()
![]()
Sobral![]()
![]()
zdecydowanie najgłupszy trol tego forum, brak mi jakiegokolwiek komentarzaTHOMPSONA -powinni zaprosic =facet jest medialny widowiskowy
THOMPSON vs kita-biskup-biedorf = ktokolwiek z top 5 polskiego mma
THOMPSON- i takl by zajechal pobil kazdego polskiego ciezkiego z top 5
kazda kase na thompsona stawiam ze zajedzie rozbije kazdego z top 5 - polskich ciezkich .
Khalidov vs sakurai =rewanz pewnie dostalby od japonczyka :-)
SOKODJU= blachowicza by zmasakrowal ponownie- niech sie blachowicz nie osmiesza =zero szans niema z SOKO
SKINHEAD PUHAKKA - sowinskiego zabije i do kostnicy zaniesie Puhakka o 2 klasy przebija polskich zawodnikow mma
w jego kategorii wagowej.
R.O.B. popieram niech sie w dupe pocaluja. Prawda jest taka ze to ACDC to do KSW sie nawet nie umywa.
Kiedyś lubiłem Fedora ale odkąd przeczytałem jakiś artykuł w którym mówi że Polska ani Polacy go nie interesują i nie zamierza tu nigdy przylatywac mam go gdzieś. Teraz trzymam kciuki za każdego przeciwnika tego • ruska • aby mu najebał w tą • Gaspromową jape •