Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Budowlańcy zachwyceni, worek knaufa drożej wychodzi.Bierzcie obrzydliwcy... Prawie darmo
![]()

A najlepsze jest to że w święta jajka będę wpierdalał w żurku, z chrzanem albo sosem tatarskim![]()
Chyba se rozłożę ceratę na kanapie

Chyba se rozłożę ceratę na kanapie![]()

Fotel gamingowy dla mobilnych graczy albo czytelników cohones

Pegaz nadal produkuje ocet bez wspomagaczyJa od dzieciaka jadłem majonez "Pegaz", ale z uwagi na skład przeszedłem na Kielecki. Jak dotąd jedyny majonez jaki znalazłem do kupienia bez wspomagaczy.
Zajebiście mi się podoba jak przeciwnicy Kieleckiego drą ryja że "łolaboga sam ocet" a to jeden z nielicznych majonezów który nie ma octu jako składnik głównySkład majonezu Pegaz to olej rzepakowy, woda, żółtko jaj (w proszku), ocet, cukier, sól, gorczyca, przyprawy i przeciwutleniacz E 385
Winiary: Olej rzepakowy, żółtko jaja 6,0%, ocet, musztarda (woda, gorczyca, ocet, sól, cukier, przyprawy, aromat), cukier, sól, przyprawy, przeciwutleniacz (sól wapniowo-disodowa EDTA), regulator kwasowości (kwas cytrynowy).
Kielecki: Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, gorczyca, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka jaj kurzych (7,0%). Bez substancji konserwujących.
no ale rabi mówi że ocet to wszyscy że ocetZajebiście mi się podoba jak przeciwnicy Kieleckiego drą ryja że "łolaboga sam ocet" a to jeden z nielicznych majonezów który nie ma octu jako składnik głównyno ale rabi mówi że ocet to wszyscy że ocet

Po 1.niesmakuje jak ocet
![]()
"Mizeria" z octem zamiast śmietany, pamiętamyPo 1.
"Nie smakuje"
Po 2.
Ocet to jest boska ambrozja, ma taki wyjątkowy smak, mniam!
W pozostałych ten boski smak przykrywają chemią i gumą guar!
Oszaleli!?
![]()

Dlaczego zamiast?"Mizeria" z octem zamiast śmietany, pamiętamy![]()

przecie to specjalnie w formie żartu, że Ty się dałeś złapać...Po 1.
"Nie smakuje"

Po 2.
Ocet to jest boska ambrozja, ma taki wyjątkowy smak, mniam!
W pozostałych ten boski smak przykrywają chemią i gumą guar!
Oszaleli!?
![]()
Ocet powoduje rozpad śmietany...Dlaczego zamiast?
Mizeria ze śmietaną i ocetem
![]()

Biedna śmietanaOcet powoduje rozpad śmietany...![]()

I to byla wasza wspólna decyzjaKiedyś jadłem tylko Winiary. Ale zmądrzałem i od kilku lat tylko Kielecki.