Cassius42
Vale Tudo Championship
A kolegi jak tam jego OF stoi...Cassius zamiast tu pierdolić jakbyś założył swoją stronę to byś miał kasy jak lodu z reklam !!!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A kolegi jak tam jego OF stoi...Cassius zamiast tu pierdolić jakbyś założył swoją stronę to byś miał kasy jak lodu z reklam !!!

@Cassius42, przelogowałeś się?Ja tylko dodam że to mój pierwszy wpis na tym temacie, i uważam wszem i obec że to kandydat do tematu roku, i w sumie użytkownik nie taki głupi
Ja mam tylko 1 konto na Cohones +12,5k postów w 10 miesięcy same się nie zrobi...@Cassius42, przelogowałeś się?

Ja tylko dodam że to mój pierwszy wpis na tym temacie, i uważam wszem i obec że to kandydat do tematu roku, i w sumie użytkownik nie taki głupi

Tylko to jest połączone z trollem roku, a to już nie o mnie, trzeba to rozdzielić...Tytuł Spamera roku ma jak w banku
![]()
Tylko to jest połączone z trollem roku, a to już nie o mnie, trzeba to rozdzielić...

No właśnie do 1 się łapie a 2 w ogóle, powinny być 2 kategorie... aby trolle też mieli szansęDobrze znasz kategorie jak na nowego usera
,,Spamer/Troll” chyba jest a więc pojemna kategoria.
i byłoby to bardziej reprezentatywne...Nie taki już nowy... a kategorię to już poznałem dawno temu, aby się zorientować trochę po userachDobrze znasz kategorie jak na nowego usera
,,Spamer/Troll” chyba jest a więc pojemna kategoria.

Widzę, że jesteś zwolennikiem diversity....No właśnie do 1 się łapie a 2 w ogóle, powinny być 2 kategorie... aby trolle też mieli szansęi byłoby to bardziej reprezentatywne...

10 miesięcy na Cohones to na legendę jeszcze dużo za krótko..., ale zwykłym spamerem też bym się tak nie nazwał... raczej bardzo aktywny user![]()
To z insta naszego sympatycznego spamera.Cassius zamiast tu pierdolić jakbyś założył swoją stronę to byś miał kasy jak lodu z reklam !!!

Niestety nie mam IG, a chyba takie fotki tam by nie przeszły, jak tam nawet sutki panien nie przechodząTo z insta naszego sympatycznego spamera.
Fajnie, że nasza przyszła legenda się nie wstydzi i zrobiła coming out, w końcu wiemy jak użytkownik @Cassius42 wygląda.
Na pochwałę zasługuje drążek, widać, że sprawny, partnerka zapewne zadowolona bądź fapfolder bogato wypełniony.
Tylko jojca podejrzanego koloru.
View attachment 88195
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
... a sprzęt mam jednak większy, a nos mniejszy 
Ja też kolegę lubię, bo Cohones bez @Prorok Izajasz to jak Święta bez ciastaCassius lepiej se whisky pierdolnij w nowy ROK !
Ja tam Cassiusa lubię i to forum bez niego to jak głowa Wiktorii BOGINI bez zakoli !
, tylko co z tymi zakolami ciągle... wszędzie kolega je widzi Stanowski, Wiktoria... tylko czekać że napiszę tak o np. Fagacie 
Bo sam mam je i wyglądam jak pizda ale nowy rok zero zakoli i łysa glaca jak Szpilkens.Ja też kolegę lubię, bo Cohones bez @Prorok Izajasz to jak Święta bez ciasta, tylko co z tymi zakolami ciągle... wszędzie kolega je widzi Stanowski, Wiktoria... tylko czekać że napiszę tak o np. Fagacie
![]()
Tylko pewnie bez łabędziej szyi ArturaBo sam mam je i wyglądam jak pizda ale nowy rok zero zakoli i łysa glaca jak Szpilkens.

Elegancko, robota zrobiona celująco, teraz śpi obok mnie na kanapie, ja piję już któregoś tam drina i nie wiem co robić bo przy kompie dzieci śpią więc nie odpalam a w tv gówno jakieś.@Miskatonic jak tam sylwester z żoną?![]()

Przykro mi zmiana nastawieniaElegancko, robota zrobiona celująco, teraz śpi obok mnie na kanapie, ja piję już któregoś tam drina i nie wiem co robić bo przy kompie dzieci śpią więc nie odpalam a w tv gówno jakieś.
Chyba sobie Beowulfa włączę... albo 300
Przestałeś mi pomagać w ograbianiu "artystów" i kiszę na starych produkcjach![]()

Przykro mi zmiana nastawienia![]()

I to szanuję ! Cytując prostego chłopaka z Dębicy: NIKT KURWA ZA MNIE SIĘ NIE URODZIŁ I NIKT KURWA ZA MNIE NIE UMRZE !!!
Eh, ludzie, ja nie wiem co wy macie z tymi zmianami nastawienia. Po co? Komu to potrzebne? Się żyje po swojemu a potem się umiera, ot cała filozofia życiowa![]()
A później reakcje panien...Bo sam mam je i wyglądam jak pizda ale nowy rok zero zakoli i łysa glaca jak Szpilkens.
Właśnie zacząłem żyć tak jak chce, dawno mi się tak dobrze nie żyło, serio...
Eh, ludzie, ja nie wiem co wy macie z tymi zmianami nastawienia. Po co? Komu to potrzebne? Się żyje po swojemu a potem się umiera, ot cała filozofia życiowa![]()