dobryskun
ONE FC Flyweight
Gdzie niby? Kurwa orzeł to orzeł, ptak jak ptak. Godło ma określony wygląd. Butów Hilfigera też mam nie ujebać błotem bo logo to kolory biały i czerwony?
No kurwa rzeczywiscie. Zadnych skojarzen z symbolem narodowym.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Gdzie niby? Kurwa orzeł to orzeł, ptak jak ptak. Godło ma określony wygląd. Butów Hilfigera też mam nie ujebać błotem bo logo to kolory biały i czerwony?
Nie wiem co ci tam się kojarzy, ale nie nazywaj tego symbolem narodowym - po prostu zwykły ptak.
Ale przykry z ciebie gosc.A krzyż ma określone "parametry"? Bo symbole narodowe tak.
Rozumiem, że dla ciebie![]()
kojarzy się z
![]()
Jakie ad persona? Rozwiazanie rebusu to "wąsacz hamuje rolnictwo". kazdy widzi inaczej.Ale po co te ad persona?Ktos uwaza tak, ktos tak, ja tak, po co spina?w sadzie musieliby wg przepisow (ktorych nie znam), a w necie? Ludzie...
![]()
Takie na żebrach siadło, prawa strona.
Takie będzie po lewej.
![]()
A po co :D? Nie no, sciemniam. Chcialbym takie, ale znudziloby mi sie po miesiacu i bym zalowal :(Nic się nie chwaliłeś że będziesz takie cudeńka robił :P
A po co :D? Nie no, sciemniam. Chcialbym takie, ale znudziloby mi sie po miesiacu i bym zalowal :(

Ten ziomek zrobił dobrą robotę
Wykonanie przezajebiste, jedno z najlepszych jakie widziałem. Pewnie nie da się dotrzeć do źródła wykonawcy?
Wszystkie sciezki prowadzą do https://www.facebook.com/pages/Triumphant-II-Custom-Tattoo-and-Body-Piercing/137615563008Wykonanie przezajebiste, jedno z najlepszych jakie widziałem. Pewnie nie da się dotrzeć do źródła wykonawcy?
Wykonanie przezajebiste, jedno z najlepszych jakie widziałem. Pewnie nie da się dotrzeć do źródła wykonawcy?