Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
żartujesz?Dla mnie najlepszą prezencję miał do tej pory Kwaśniewski. To że czasem przyrąbał w gaźnik to przyrąbał, czasem trzeba/wypada. Był jaki był ale miał klasę. To samo Pani prezydentowa (żona Kwaśniewskiego), kobita z klasą. A ten dream team teraz to chyba do kolejnej edycji BigBrothera.
Napierdolony w Charkowie na cmentarzu. Ale z klasą!!! Daj pan spokój.Był jaki był ale miał klasę.
Gdzie ty żyjesz człowieku, bo chyba nie w Polsce ?Przecież w pracy nawet się piło, gdy były kogos imieniny. To było normalne, teraz nie do pomyślenia.
Weź się rodziców zapytaj jak było chłopie ... na pewno z Polski piszesz?Gdzie ty żyjesz człowieku, bo chyba nie w Polsce ?
Dla mnie najlepszą prezencję miał do tej pory Kwaśniewski. To że czasem przyrąbał w gaźnik to przyrąbał, czasem trzeba/wypada. Był jaki był ale miał klasę. To samo Pani prezydentowa (żona Kwaśniewskiego), kobita z klasą. A ten dream team teraz to chyba do kolejnej edycji BigBrothera.
No właśnie chyba w Polsce żyje. Rozumiem go i potwierdzam. Zależy kto sobie na co może pozwolić by go nie zwolniono ;]bo chyba nie w Polsce ?
mam kumpla, który też gustuje w grubych... trochę dziwne, ale są tacy![]()
Kwaśniewska z klasą? Co ty disco polo słuchasz ze wystarczy tapir i makijaż żeby kobieta miała klase?
Ja wyraziłem swoje zdanie wyłącznie na temat JEGO PREZENCJI na tamten czas, ponieważ poza tymi czterema strzałami(jakoś więcej się dopatrzeć nie mogę, może coś opuściłem):dowód na to jak prości są Polacy wtedy i możliwe, że i dziś... jezuuuu
Wiesz, że Kwaśniewski był o całe 3cm wyższy od Kaczyńskiego? :) 167cm vs 170cm Magia propagandy :)Karłowaty Śp. L.Kaczyński?
Czyli co np?Magia propagandy, a sami dajecie wszystko co TV znalazła na Kwacha negatywnego ;-) Nie wiemy jak wyglądało to na spotkaniach z innymi politykami, w sensie jak na nich działał itp. Miał wpady spore, ale nie znaczy, że nie wiedział co robi, gdy trzeba było robić.