Tanio skóry nie sprzedam

Stary takie były czas każdy walił :D Przecież w pracy nawet się piło, gdy były kogos imieniny. To było normalne, teraz nie do pomyślenia.

Poza tym większa klasę ma dla mnie najebany Olek niż Bronek nie znający podstaw języka Polskiego, będący wyłącznie sztuką i do tego na bakier z dobrym wychowaniem. No prosze Was !! Przecież gość jest taką marionetką, figurantem że równie dobrze mogłoby go nie być.

Dla mnie najlepszą prezencję miał do tej pory Kwaśniewski. To że czasem przyrąbał w gaźnik to przyrąbał, czasem trzeba/wypada. Był jaki był ale miał klasę. To samo Pani prezydentowa (żona Kwaśniewskiego), kobita z klasą. A ten dream team teraz to chyba do kolejnej edycji BigBrothera.

Kwaśniewska z klasą? Co ty disco polo słuchasz ze wystarczy tapir i makijaż żeby kobieta miała klase?

:smile:

aeu0Z4C.jpg

dowód na to jak prości są Polacy wtedy i możliwe, że i dziś... jezuuuu
Ja wyraziłem swoje zdanie wyłącznie na temat JEGO PREZENCJI na tamten czas, ponieważ poza tymi czterema strzałami(jakoś więcej się dopatrzeć nie mogę, może coś opuściłem):
03.1996
09.1996
09.1997
09.1999
wyglądał jak prezydent. Karłowaty Śp. L.Kaczyński? Bronek który nie potrafi mówić po Polsku? A tym bardziej zachować się w towarzystwie. Jeszcze ewentualnie ten Wałęsa jakoś wyglądał. Wg mnie najlepiej jako prezydent RP wyglądał , MAM NA MYŚLI WIZERUNEK POZA SYTUACJAMI GDY BYŁ NAJEBANY Kwaśniewski. Nie wiem jak to inaczej mam ująć słowami, żeby ktoś zaraz nie zaczął ciągnać kim on był i co zrobił, itd. bo o tym nie mówie !

Szczerze? Nie wiedziałem. Wg mnie zawsze lepiej się prezentował od Kaczyńskiego. Może był smuklejszy:P

Magia propagandy, a sami dajecie wszystko co TV znalazła na Kwacha negatywnego ;-) Nie wiemy jak wyglądało to na spotkaniach z innymi politykami, w sensie jak na nich działał itp. Miał wpady spore, ale nie znaczy, że nie wiedział co robi, gdy trzeba było robić.

Magia propagandy, a sami dajecie wszystko co TV znalazła na Kwacha negatywnego ;-) Nie wiemy jak wyglądało to na spotkaniach z innymi politykami, w sensie jak na nich działał itp. Miał wpady spore, ale nie znaczy, że nie wiedział co robi, gdy trzeba było robić.
Czyli co np?

A to że jest chlorem to nie tylko z mediów wiadomo, wyobraź sobie, że szedłem sobie pewnego słonecznego dnia obok klubu Polskiej Rady Biznesu i odbywał się tam jakiś bankiet i kogo akurat widziałem jak lał w gardło?

Pokarz mi polityka z klasą, kulturalnego. Aktualny prezydent też jest cham i tłuman, i ? :) A na to miejsce jeszcze lepsze wynalazki już czekają.

Piło sie w dupnych zakładach, gdzie pracowało po tysiąc ludzi. Nocka, godzina roboty, flaszka, Kima, piąta pobodka, godzina roboty , chata.

Nie jestem PiSiorem, ale Duda klasą i prezencją, to wciąga Bronka dupą. W zasadzie, czym go nie wciąga? Chyba tylko brakiem znajomości w służbach specjalnych.

Dobra, koniec z offtopem.

Back