poleaxe
Brutaal Heavyweight
15 lat temu podszedł do mnie taki typek na dworcu i mnie przekonywał, że mam jego torbę podróżną. Teraz już wiem, że robił przymiarki do pranków na youtubie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
najsmieszniejsze jest to,ze to sa ludzie po studiach/badz w trakcie. To jest wlasnie obraz dzisiejszych"magistrow". Nie jest wazna wiedza tylko papier i pozniej sie dziwi jeden z drugim,ze pracy nie moze znalezc "przeciez studia ma". Dawny maturzysta ma wieksza wiedze niz wiekszosc dzisiejszych"magystrow". Oczywiscie nie pisze o wszystkich ale dzisiejsza Polska cierpi na przerost roznego rodzaju tumanow po studiach,ktorzy maja siano w glowie.
Nie zaczynajmy tego od nowa.Miruś komuch
Przecież nikt nie ma pretensji;) A poczytaj ten temat to się dowiesz czemu Grzechu się wystraszył :D pozdro.sory chłopaki nie siedze na forum 24/7 i nie śledze każdego tematu, a wyszukiwarka mnie gryzie jak cholera :D
Ja boje się tylko tego, że niebo spadnie mi na głowę.A poczytaj ten temat to się dowiesz czemu Grzechu się wystraszył :D