Tanio skóry nie sprzedam

DisloyalShockedAlpaca.gif

niech ktos mi to zmniejszy do sygnaturki albo poda strone na ktorej zmniejsza gify. :>

tak do 200px wysokosci zeby troche z wielkosci polecialo. najlepiej rozmiarowo jak mam Brocka w sygnaturze. <ladnieprosi>

to mi zmniejszylo z gifa na zdjecie, lol.

DisloyalShockedAlpaca.gif

jak ktos moze to niech mi pyknie to do 319x168.

<ladnieprosi>

A czy którys z was ,,rapo słuchaczy,, zna / słuchał wykonawców, którzy kształtowali ten kierunek muzyczny w Polsce ??
Czy znani są wam tacy wykonawcy jak :

WWO
Fenomen
Molesta Ewenement
Zip skład
Zipera
WNB
Fenomen
ZPTU
MOR W.A
Intoksynator
Wysoki Lot

????

Zamiast szukać na siłę dobrych wykonawców w dzisiejszym rapie, radzę powrócić do klasyki ...

the real deal, ja slucham do dzisiaj, bo za duzo mlodziakow mi nie podchodzi, jest ilku, ktorych moge sluchac, ale i tak przewaznie slucham klasykow. szkoda, ze fenomen nic nie wydaje, ziaja to byl kozak

Aż dwa razy wymieniłeś Fenomen :D Ja jako młodsze pokolenie to część z tych artystów słyszałem. Chyba najwięcej kawałków słyszałem od Fenomenu i WWO.

Gaara

Ja mam to samo co ty ... W kółko katuje wszystkie płyty wymienionych przez mnie wykonawców i jeszcze mi sie nie znudziły i chyba nie znudza niektóre kawałki . Fenomen to skład, który przekazem i metaforami / porównaniami niszczył innych artystów ( bez zbednego kurwowania i przeklinania )

Midern

Ja też jestem młody ( 21 lat ) ,. tylko , że ja pierwszy kontakt z polskim rapem/hip-hopem miałem w wieku 11-12 lat ...
Polecam Ci posłuchac sobie całe płyty np. WWO ( od pierwszej do ostatniej ) to co innego jak słuchanie poszczególnych kawałków ...

Kiras

ocb :-) ??

Zapomniałem jeszcze o Kropka Nad I

no najpierw była kropka nad i :D później zrobili z tego zptu a ta twórczość mi znana :D

Co do hh to JWP/BC skład który na ten moment rozpierdala system. Bez Cenzury słuchałem, ale najnowsza twórczość czyli kawałki typu "szesnastki" lub "blam" to jest mistrzostwo. Polecam sprawdzić cały mixtape najnowszy

Temat "Muzyka" otwiera mi się w chuuuj i ładuje mi się w chuuuuj długo

E: wrzucę coś żeby nie było

https://www.youtube.com/watch?v=AGiuQSAHy7o

Co do chronologi oczywiście Kiras masz rację, a kawałki Kropki nad i / ZPTU są doskonałe ( polecam też przesłuchać płyty krakowskiego rapera o pseudoniemie AURA, który gościnnie wystapił w kawałku ZPTU pt. ,, Wiele powodów ,, . Płyta nazywa się ,,Czysta Zajawka,, )

Jeszcze z krakowskiego podwórka polecam ,, Szajkę ,, :-)

moglby ktoś zapodać filmik który kieeedyś Kaczor wklejał - testoviron pokazujący małpe z czerwona dupą w TV (w domyśle był to Polak)?

Alves swietna odpowiedz na rasizm, huhu. gosciu ma troche pojebane w glowie, ale to akurat odjebal dobrze. :)

Back