Tanio skóry nie sprzedam

Nie dziwi mnie wcale treść "artykułu" by Aaron Szechter i s-ka, z którego to dowiadujemy się, że co prawda zdjęcie butów w miejscu publicznym na szczęście raczej nie obraża muzułmanów, jednak JEST BARDZO NIEKULTURALNE jak podaje specjalista savoir-vivre Piotr Kłyk, który jednak zachowania Algierczyka też NIE POCHWALA.

Ale jak jeszcze niżej upaść mogą te odmóżdżone lemingi, skoro teraz łykają nawet takie kacapały? Kozojebca-dyplomata goni Polaka ze spluwą w ręku, za co normalny obywatel POlski poszedłby prędko siedzieć, a to debło wypisuje w komentarzach coś o polskim chamstwie i zacofaniu i, że postępowy przybysz z Afryki bardzo dobrze zrobił.

Zauważ ten cały profesor tłumaczy że Algierczycy są bardziej impulsywni od Polskich mężczyzn i to go usprawiedliwia. HE he Polaka by nie usprawiedliwiło tylko by dostał 3 mieśiace aresztu :)

4f2b11c3acbf1d55ac63645e64e81b87.jpg

:-)

Władimir, Władimir i Władimirowicz.
Pierwszego szanuję, drugim gardzę, trzeci jest moim idolem. TAK TO JEST. OJ TAK.

Putin dobra kreacja, z cara zrobiła gangstera :-) Kliczko nie wygląda na zbyt szczęśliwego na tym zdjęciu.

@Puczi , ten środkowy to jednocześnie Władimir i Władimirowicz :-)

NSA: Archidiecezja Poznańska nie zapłaci podatku od 115 mln zł darowizny

http://finanse.wp.pl/kat,1033759,title,NSA-Archidiecezja-Poznanska-nie-zaplaci-podatku-od-115-mln-zl-darowizny,wid,16250743,wiadomosc.html

adib, dupsko Cię tak boli o ten kościół, a jak politycy kradną w biały dzień 270 mld zł to jest ok?

Ee, na worku każdy wygląda imponująco. Szczególnie Born w swoich opowieściach :-) Nie żebym deprecjonował stójkę Conora.

Jak kiedyś Was zmasakruje 50 kilo, które będzie tak szybkie, że go nie będzie widać, to wiedzcie, że to Born :-)

Connor to chyba nawet mistrz Irlandii w boksie był.

@Mort

a gdzie napisałem, że dla mnie jest ok ? Nie dodawaj mi słów, ktorych nie powiedziałem. :-)

To, że oprócz kościoła są także inni złodzieje to nie znaczy, że nie można źle mówić na temat tejże instytucji.

Mogła po prostu odpisać "to zostań przy zachwycaniu się kobiecością swoich wałków na biodrach" :-)

ja pierdole, juz widze soda uderzyla, w ogole jaka nadreakcja (co u kobiet nie jest takie szokujace w sumie), Szymon w swojej piosence mial ciupine racji jak widac. oszalala.

Back