Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Achh te czasy kiedy jako dzieciak przemierzałem alejki Reala w poszukiwaniu Lego Bionicle aż się łezka w oku kręci
Ja zbierałem plastikowe butelki i złom z ziomkiem.Achh te czasy kiedy jako dzieciak przemierzałem alejki Reala w poszukiwaniu Lego Bionicle aż się łezka w oku kręci

No i pora na ankietę czy @GypsyKing powinien być zbanowany
A wiecie, że Pteronofobia to rzadki, irracjonalny lęk przed piórami lub przed łaskotaniem za pomocą piór. Nazwa pochodzi z greckiego słowa pteron (skrzydło lub pióro) oraz phobos (strach).No i pora na ankietę czy @GypsyKing powinien być zbanowany
Dojebana jest ta seria
Chyba nie znasz tej pani...Kozłowałbym

Co to za pani? Kolega pytaChyba nie znasz tej pani...![]()

Nie pamiętam imienia i nazwiska, ale robi sobie solidne wkłady, łącznie z ręką po łokieć... A ręce to akurat najmniejsze, co sobie wkłada, także z takimi siusiakami to nawet nie ma co podchodzić do lądowaniaCo to za pani? Kolega pyta![]()

Nie ma takiego bicia.Nie pamiętam imienia i nazwiska, ale robi sobie solidne wkłady, łącznie z ręką po łokieć... A ręce to akurat najmniejsze, co sobie wkłada, także z takimi siusiakami to nawet nie ma co podchodzić do lądowania![]()