Tanio skóry nie sprzedam

Mordeczko, wy w tym PiSie macie problem z czytaniem?

Ja nie pomawiam, jestem tylko sygnalistą.

:lesnarhappy:
Szkoda, że taki wygadany nie byłeś jak Twoi kandydaci w Kłodzku psa ruchali, ale wiadomo w kościół nie można było uderzyć to niedobra o tym mówić :jarolaugh:
Nie wiem co Ty tam pierdolisz o tym pisie towarzyszu

Ważne, że na domy dziecka zbiórki robią i dzień dziecka urządzają. Kto by się przejmował tym, że kolejnemu dziecku zabrali rodzica.

Ważne że mieli na sobie odzież patriotyczną z orzełkiem i używali maczet wyprodukowanych poza unią europejską!

Ważne, że na domy dziecka zbiórki robią i dzień dziecka urządzają. Kto by się przejmował tym, że kolejnemu dziecku zabrali rodzica.
No tak bo ten zabity to ministrantem był i dzień dobry mówił na klatce:śmiech:

Widzę już głupio mądra elita z cohones się zleciała by pod skrajne przypadki debilizmu podpinać ogół ruchu kibicowskiego

Z jednej strony niby wiocha w chuj, ale z drugiej znak czasu. Bo czy normalnie wiochą nie są "majteczki w kropeczki"? Kiedyś było "windą do nieba" teraz może być "Patryk się żeni". Pogódź się z tym, że dzisiejsi weselniacy to już nie Gocha i Heniu co się poznali na dożynkach tylko pokolenie tiktoka
A ja mam wyjeba, beka i tyle. To w ogole jacysz 40 latki, a nie pokolenie tik toka:⁠-⁠D

Szkoda, że taki wygadany nie byłeś jak Twoi kandydaci w Kłodzku psa ruchali, ale wiadomo w kościół nie można było uderzyć to niedobra o tym mówić :jarolaugh:
Nie wiem co Ty tam pierdolisz o tym pisie towarzyszu

Towarzyszu to mów do tych co się ustawiają w pięciu z maczetami na jednego.

Jacy moi? Ja nie zasłaniam Tuska własną piersią jak Ty Rejtanie Kaczyńskiego.

No tak bo ten zabity to ministrantem był i dzień dobry mówił na klatce

Widzę już głupio mądra elita z cohones się zleciała by pod skrajne przypadki debilizmu podpinać ogół ruchu kibicowskiego

Jakiego ruchu?

To że raz do roku zjazd bandziorów na Jasnej Górze poświęci ksiądz nie znaczy że macie jakiś ruch kolego.

Towarzyszu to mów do tych co się ustawiają w pięciu z maczetami na jednego.

Jacy moi? Ja nie zasłaniam Tuska własną piersią jak Ty Rejtanie Kaczyńskiego.

Jakiego ruchu?

To że raz do roku zjazd bandziorów na Jasnej Górze poświęci ksiądz nie znaczy że macie jakiś ruch kolego.
Że Ty nie zasłaniasz piersią tuskaszenki? :mjsmile:
A kto tu robi za głównego adwokata tego szkodnika jak nie Ty i dwóch trzech oszołomów oprócz Ciebie? :DC:
Co dojebał, on nie zasłania piersią tuskaszenki:mjsmile::mjsmile::mjsmile:

Zrzut ekranu 2026-08-23 160537.png

Wątpię, żeby kogokolwiek tutaj bolały oprawy, zbiórki czy nawet ustawki w lesie. Natomiast nie dziw się, że ktoś komentuje niszczenie prywatnego biznesu (bo schowali się tam kibice innej drużyny i tłumaczenie tego później, że takie jest życie i specyfika biznesu) lub egzekucję na ulicy.

:śmiech: zabawny jesteś, ale że i hipokryta to nie wiedziałem. On nie broni tuskaszenki:mjsmile:

Jadę po Twoim kochanym Pisie i geju z Żoliborka owszem, a o Tusku zawsze mówię że to drugi szkodnik polskiej polityki, który swój pomysł na Polskę oparł na straszeniu Kaczorem i ciepłej wodzie w kranie.

Wątpię, żeby kogokolwiek tutaj bolały oprawy, zbiórki czy nawet ustawki w lesie. Natomiast nie dziw się, że ktoś komentuje niszczenie prywatnego biznesu (bo schowali się tam kibice innej drużyny i tłumaczenie tego później, że takie jest życie i specyfika biznesu) lub egzekucję na ulicy.
Ja się nie dziwię bo to forum i każdy może zabrać głos i wiadomo, że nikt nie będzie bił braw do rozrób w barze, ale w tamtej sytuacji zwróciłem tylko uwagę że takie rzeczy się dzieją niezależnie od tego czy chodzi o kibiców czy wieczór kawalerski albo inną okazję. Nie popieram, ale takie sytuacje się zdarzają.
Akcji z Krakowa nawet szkoda komentować

Jadę po Twoim kochanym Pisie i geju z Żoliborka owszem, a o Tusku zawsze mówię że to drugi szkodnik polskiej polityki, który swój pomysł na Polskę oparł na straszeniu Kaczorem i ciepłej wodzie w kranie.
Dobra bo zapierdalasz hipokryzją dzisiaj i farmazonisz na samym wejściu pisząc, że nie zasłaniasz tuskaszenki własną piersią jednocześnie będąc jednym z głównych jego adwokatów tutaj, dobrs ide grać w pokera szkoda mi czasu na tłumaczenie ile to jest 2+2

Back