Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przecież jestA o smaku kiełbasy scybulko to
?

No nie, osobno kiełbasa, osobno cybulka to nie to samoPrzecież jest![]()

Musiał nauczyć się pisać żeby skończyć studiaNie wierzę, że to on napisał. Za dobra interpunkcja![]()

Teraz nie pamiętam która koleżanka srała w basenie, jak pływała w podstawówce - na szczęście nie uczestniczyłem w tej kąpieliIncydent kałowy![]()
Incydent na basenie w Andrychowie. Kosztowna akcja sprzątania
Po incydencie kałowym na odkrytym basenie w Andrychowie rozpoczęto spuszczanie wody z głównej niecki. Obiekt przejdzie pełną dezynfekcję zgodnie z obowiązującymi procedurami sanitarnymi.www.onet.pl
![]()

A wy co ‚głąby’? Tylko podstawówka skończona!
Narkun tim! Siabada!![]()

Pamiętam jak była akcja i pływał klocek taki twardszy w basenie sportowym. Zgłosiliśmy to kierownikowi, że pływa i trzeba to wyciągnąć. Wody spuszczać nie chcieli jak co. Wyjecia nikt się nie chciał podjąć to zawołał takiego jednego mniej bystrego ratownika by to wyjął. Kierownik poszedł dla niego po taką długą tyczkę z siateczką, a ten jebaniec w tym czasie wskoczył do wody i wyjął gołą ręką. Ja tam lałem ze śmiechu już cały dzień.Incydent kałowy![]()
Incydent na basenie w Andrychowie. Kosztowna akcja sprzątania
Po incydencie kałowym na odkrytym basenie w Andrychowie rozpoczęto spuszczanie wody z głównej niecki. Obiekt przejdzie pełną dezynfekcję zgodnie z obowiązującymi procedurami sanitarnymi.www.onet.pl
![]()