Tanio skóry nie sprzedam

Panie!
Tego kwiatu jak pół światu:
ofery marymonilalne.jpg

A wy co ‚głąby’? Tylko podstawówka skończona!

Narkun tim! Siabada! :conorwalk:

Przeczytałem "Collegium Balasum" :frankapprove:

Anyway, fakt, że Narkun zrobił magistra w jakiejkolwiek szkole, nawet w prywatnej, pokazuje jeszcze dobitniej od dawna wiadomy fakt, jak wyższe wykształcenie jest dzisiaj rozdawane na prawo i lewo i nic nie są warte - w większości kierunków. Ostatnio siostrzenica mojego przyjaciela też skończyła dietetykę. Jak kumpla o to spytałem, to śmiechnął i powiedział, że "magister z GPT", bo albo on jej z jakiś bardziej technicznych/biologicznych przedmiotów coś ogarniał, albo CzatLGBT. I weź potem do takiej osoby idź i zaufaj, że to specjalista. Zresztą kurde, moja własna konkubina ma uczciwego magistra z psychologii sprzed lat, a że potem chciała się trochę przebranżowić, to parę lat temu zrobiła licencjat z czegoś a la rachunkowość i finanse. Ni chuja z tego nic nie wyniosła, jedyna różnica, to że wtedy jeszcze czatów AI nie było. Oczywiście prywatne uczelnie, tak jak Collegium Balasum zapewne.

Incydent kałowy :korwinlaugh:
Pamiętam jak była akcja i pływał klocek taki twardszy w basenie sportowym. Zgłosiliśmy to kierownikowi, że pływa i trzeba to wyciągnąć. Wody spuszczać nie chcieli jak co. Wyjecia nikt się nie chciał podjąć to zawołał takiego jednego mniej bystrego ratownika by to wyjął. Kierownik poszedł dla niego po taką długą tyczkę z siateczką, a ten jebaniec w tym czasie wskoczył do wody i wyjął gołą ręką. Ja tam lałem ze śmiechu już cały dzień. :juanlaugh:

Back