Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dłutem mówisz?I nad nimi boss ostateczny czyli mój stary który tylko wpierdala a każe grillować innym z bebechem tak potężnym jakby sam Michał Anioł dłutem znaczy kompresorem go naplumpał
Na dowód potęgi jego bebecha widoczne jest wyraźne wypuklenie z boku świadczące o dużym przerośnie woreczka żółciowego no ale nie dziwi mnie to bo rzadko spotyka się człowieka który potrafi opierdolić 1,5litowe lody do kawy albo w niedzielę do godziny 12 mieć zjedzone kilka posiłków po czym normalnie je obiadDłutem mówisz? View attachment 154195
@szplin czy to możliwe?Na dowód potęgi jego bebecha widoczne jest wyraźne wypuklenie z boku świadczące o dużym przerośnie woreczka żółciowego no ale nie dziwi mnie to bo rzadko spotyka się człowieka który potrafi opierdolić 1,5litowe lody do kawy albo w niedzielę do godziny 12 mieć zjedzone kilka posiłków po czym normalnie je obiad

@szplin czy to możliwe?![]()
Z tymi lodami to normalka normalnie jako deser do kawy leci conajmniej opakowanie 1l teraz jak ciepło to dzień w dzień.Is normal
Tera mi się przypomniała najlepsza akcja jak ojciec opierdolił cały słoik gęsiego tłuszczu bo twierdził że to zdrowe i normalnie łyżka jak to chyba z 5000kcal miało jak nie więcejWidzisz @BogdanJanusz? śmiało możesz wpierdalać co się da![]()

Dlatego jest zdrowy i silnyTera mi się przypomniała najlepsza akcja jak ojciec opierdolił cały słoik gęsiego tłuszczu bo twierdził że to zdrowe i normalnie łyżka jak to chyba z 5000kcal miało jak nie więcej![]()
serio tak jest? pytam bo juz dawno nie bylem na zadnych wakacjach w Polsce.
serio tak jest? pytam bo juz dawno nie bylem na zadnych wakacjach w Polsce.

Pan Mariusz woli pachołki drogowe

@Karol Bedorf ?I nad nimi boss ostateczny czyli mój stary który tylko wpierdala a każe grillować innym z bebechem tak potężnym jakby sam Michał Anioł dłutem znaczy kompresorem go naplumpał

Podstęp na czereśnie się liczy?Art. 197. KK
Doprowadzenie innej osoby do obcowania płciowego przemocą lub mimo braku jej zgody
§ 1.
Kto doprowadza inną osobę do obcowania płciowego przemocą, groźbą bezprawną, podstępem lub w inny sposób mimo braku jej zgody,
podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 15.
@Siedem żyjesz? Wszystko ok?