Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dłutem mówisz?I nad nimi boss ostateczny czyli mój stary który tylko wpierdala a każe grillować innym z bebechem tak potężnym jakby sam Michał Anioł dłutem znaczy kompresorem go naplumpał
Na dowód potęgi jego bebecha widoczne jest wyraźne wypuklenie z boku świadczące o dużym przerośnie woreczka żółciowego no ale nie dziwi mnie to bo rzadko spotyka się człowieka który potrafi opierdolić 1,5litowe lody do kawy albo w niedzielę do godziny 12 mieć zjedzone kilka posiłków po czym normalnie je obiadDłutem mówisz? View attachment 154195
@szplin czy to możliwe?Na dowód potęgi jego bebecha widoczne jest wyraźne wypuklenie z boku świadczące o dużym przerośnie woreczka żółciowego no ale nie dziwi mnie to bo rzadko spotyka się człowieka który potrafi opierdolić 1,5litowe lody do kawy albo w niedzielę do godziny 12 mieć zjedzone kilka posiłków po czym normalnie je obiad

@szplin czy to możliwe?![]()
Z tymi lodami to normalka normalnie jako deser do kawy leci conajmniej opakowanie 1l teraz jak ciepło to dzień w dzień.Is normal
Tera mi się przypomniała najlepsza akcja jak ojciec opierdolił cały słoik gęsiego tłuszczu bo twierdził że to zdrowe i normalnie łyżka jak to chyba z 5000kcal miało jak nie więcejWidzisz @BogdanJanusz? śmiało możesz wpierdalać co się da![]()

Dlatego jest zdrowy i silnyTera mi się przypomniała najlepsza akcja jak ojciec opierdolił cały słoik gęsiego tłuszczu bo twierdził że to zdrowe i normalnie łyżka jak to chyba z 5000kcal miało jak nie więcej![]()
serio tak jest? pytam bo juz dawno nie bylem na zadnych wakacjach w Polsce.
serio tak jest? pytam bo juz dawno nie bylem na zadnych wakacjach w Polsce.