Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Plot twistTo masz podstawy o zwrot koperty według paragrafu.Ja pamiętam u siostry na weselu podali taki wyjebany kotlet po cygansku, był bardzo dobry i porcja wielka. Zjadłem pół, poszedłem z kuzynem na bucha a po powrocie nie ma! Zajebali mi kotleta
Do dziś boli.

Zgłosiłem cię, Mairusz się do dupy dobierze to na czworaka będziesz chodzić.Plot twist
dobry był
Zgłosiłem cię, Mairusz się do dupy dobierze to na czworaka będziesz chodzić. View attachment 154039
No sushi w domu lepsze.
Mnie właśnie rozpierdala idea sushi, a jeszcze dziecka mi się tym jarają... Ech, jak dorosną to zrozumieją że polskie sushi jest lepsze od japońskiego, bo normalnie pod wódkę pasuje, a sushi ani do sake, ani do wódki się nie nadaje...No sushi w domu lepsze.

No sushi w domu lepsze.
Mnie to rozwala cena sushi. Wolę kupić coś fajnego w rybnym.Mnie właśnie rozpierdala idea sushi, a jeszcze dziecka mi się tym jarają... Ech, jak dorosną to zrozumieją że polskie sushi jest lepsze od japońskiego, bo normalnie pod wódkę pasuje, a sushi ani do sake, ani do wódki się nie nadaje...![]()

Jeczcze gdzie w Polsce jest świeża, morska ryba?Mnie właśnie rozpierdala idea sushi, a jeszcze dziecka mi się tym jarają... Ech, jak dorosną to zrozumieją że polskie sushi jest lepsze od japońskiego, bo normalnie pod wódkę pasuje, a sushi ani do sake, ani do wódki się nie nadaje...![]()
Jeczcze gdzie w Polsce jest świeża, morska ryba?

No kurwa, jak dzieciak się podłożyłem, choć merytorycznie odpowiedź pasuje:)
No jedno z drugim ma trochę wspólnego, ale Ty pytałeś o świeżą rybęNo kurwa, jak dzieciak się podłożyłem, choć merytorycznie odpowiedź pasuje:)

A to wtedy trzeba razem do dermatologa... Albo ginekologaNo jedno z drugim ma trochę wspólnego, ale Ty pytałeś o świeżą rybę![]()