Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mój kot nie wychodzi i nie chce wychodzić, nie mam warunków, pewnie jakby wychodził to już by nie żył bo dookoła ulice.
To jest właśnie kobieca logika.

Miłość do pierwszego wpierdoluTo jest właśnie kobieca logika.
Porównuje stworzenie człowieka do małpy, która zlazła z drzewa![]()

Jaki pan taki kot. Świruję, nie szalej.Mój kot nie wychodzi i nie chce wychodzić, nie mam warunków, pewnie jakby wychodził to już by nie żył bo dookoła ulice.
Mój to jak jest okno otwarte, bo dosyć nisko mieszkam to wystawia głowę za okno z ciekawością, ale jak usłyszy jakiś nieznany niespodziewany dźwięk z podwórka to się szybko zawija z okna na podłogę :D
Widzę coraz ciężej na tym ŻoliborzuMój kot nie wychodzi i nie chce wychodzić, nie mam warunków, pewnie jakby wychodził to już by nie żył bo dookoła ulice.
Mój to jak jest okno otwarte, bo dosyć nisko mieszkam to wystawia głowę za okno z ciekawością, ale jak usłyszy jakiś nieznany niespodziewany dźwięk z podwórka to się szybko zawija z okna na podłogę :D

Ja tam słyszałem, że na wczorajszej sesji rady miasta, Jacek siedział z wypiekami na twarzy

Skromny człek ze mnie