Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Daj spokój, właśnie nie wiem co w tym jest uczestniczyć w czymś na żywo i mieć okazję widzieć to na własne oczy ale nagrywać żeby mieć to na telefonie a przy obecnym rozwoju cywilizacyjnym raczej wszystko można znaleźć w internecie, bycie w realu to inny poziom doświadczenia czegokolwiekJedno ze zjawisk, których nie jestem w stanie pojąć. Na chuj im te nagrania? Ostatnio byłem na meczu i też przy rzucie karnym ludzie telefony wyciągają. Jest tu na forum ktoś kto tak robi?
Ja tez tego nie rozumiem. Już kilka razy miałem tak, że znajomi i okoliczni coś nagrywali, a ja zamiast tego wolałem to przeżywać. Potem sie mnie pytali czemu nie nagrywam to im mówiłem, że patrząc na okoliczności nagranie ze zdarzenia załatwię sobie bez problemu, a przeżyć drugi raz już mieć okazji nie będę.Jedno ze zjawisk, których nie jestem w stanie pojąć. Na chuj im te nagrania? Ostatnio byłem na meczu i też przy rzucie karnym ludzie telefony wyciągają. Jest tu na forum ktoś kto tak robi?
Biały od pracy. Czarny od trzymania na masce radiowozu.
Hmm, ona ma zeza.
Idealnie. Zrobi co ma zrobi i samochodu popilnuje…Hmm, ona ma zeza.
Nie tylko miejsce dozowania kakaoPokazuje fabrykę czekolady?![]()

CYRYL JEST W PIŹDZIE 
zawsze warto ten filmik debilom lewackim powtarzać, bo nie mogą skrytykowaćMuhammad Ali był biały.
![]()