Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przecież te zamachy na niego to wszystko ustawki. Jak zabili Kirka to jego żonka chwilę popłakała a teraz otwarcie wspiera izrael i by umiała to by żydom kolby opierdoliła.
A chuj z nimi wszystkimiPrzecież te zamachy na niego to wszystko ustawki. Jak zabili Kirka to jego żonka chwilę popłakała a teraz otwarcie wspiera izrael i by umiała to by żydom kolby opierdoliła.

Dokładnie. Najlepiej jakby się wszyscy nawzajem tam wystrzelali ale to by nie dało światu spokoju bo na ich miejsce są następni ich pokrojuA chuj z nimi wszystkimi![]()
Dlatego ja mam wyjebanie na to wszystko, szkoda nerwów.Dokładnie. Najlepiej jakby się wszyscy nawzajem tam wystrzelali ale to by nie dało światu spokoju bo na ich miejsce są następni ich pokroju
Dokładnie. Najlepiej jakby się wszyscy nawzajem tam wystrzelali ale to by nie dało światu spokoju bo na ich miejsce są następni ich pokroju
Dlatego ja mam wyjebanie na to wszystko, szkoda nerwów.
A na Jaświłach byłeś?Ja tak kiedyś wyrwałem świnie w Explosion![]()

To pewnie jakiś miejscowy krejzol jest hahaA na Jaświłach byłeś?
Albo we Wnorach Wiechach?
Albo Miami Bakałarzewo? Tam sam Trener Paweł bywał i pewnie też widział tego samego gościa w owijkach bokserskich pod sceną![]()
Lepiej. Szafkę i kluczyki do samochodu dałem nowemu Robciowi, który powiedział, że umowę to on ma tylko z Play na telefon, co by gołe baby oglądać, jak zajada się zapiekanką na Orlenie. Tutaj mi powiedział : „Szefiku Wspaniały, jak i drugi Szefik Boguś też człowiek wspaniałego serca, mi Panowie starczy co piątek 100 zł, co to bym kobite na kebabo i fantę zabrał i jesteśmy dogadani”. To ja mu dałem 115 zł i mówię : „Po tym kebabie i fancie weź kobite do rossmana, niech sobie wybierze najprzedniejszą pastę do zębów”. Robercik płakał i w rękę całował, obiecał że resztę mi odda, mówię idź baw się, bo w poniedziałek kredens i sofa z 10 piętra, stary blok, bez windy, bo winda kaput.
Lepiej. Szafkę i kluczyki do samochodu dałem nowemu Robciowi, który powiedział, że umowę to on ma tylko z Play na telefon, co by gołe baby oglądać, jak zajada się zapiekanką na Orlenie. Tutaj mi powiedział : „Szefiku Wspaniały, jak i drugi Szefik Boguś też człowiek wspaniałego serca, mi Panowie starczy co piątek 100 zł, co to bym kobite na kebabo i fantę zabrał i jesteśmy dogadani”. To ja mu dałem 115 zł i mówię : „Po tym kebabie i fancie weź kobite do rossmana, niech sobie wybierze najprzedniejszą pastę do zębów”. Robercik płakał i w rękę całował, obiecał że resztę mi odda, mówię idź baw się, bo w poniedziałek kredens i sofa z 10 piętra, stary blok, bez windy, bo winda kaput.