Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dla takich jak Ty, najlepszy komentarz: "Zazdrościsz mu bo ma pasję"No fajnie, fajnie, tylko na pierwszym zdjęciu to nie to auto.![]()

Dokładnie, miałem to samo od razu napisać. Pierwszy rozbitek to wygląda mi na Leona 1,a to z drugiej foty to BMW M6 serii E63.No fajnie, fajnie, tylko na pierwszym zdjęciu to nie to auto.![]()
Ooo kolejny hejter. Was rodzą czy sieją? Ile razy mam tłumaczyć:Dokładnie, miałem to samo od razu napisać. Pierwszy rozbitek to wygląda mi na Leona 1,a to z drugiej foty to BMW M6 serii E63.

Dokładnie, miałem to samo od razu napisać. Pierwszy rozbitek to wygląda mi na Leona 1,a to z drugiej foty to BMW M6 serii E63.

Każdy Seat jak urośnie chciałby być BMW!
7ka to nie w kaszę dmuchał, kiedyś jeździłemKażdy Seat jak urośnie chciałby być BMW!
Czy umiecie tak swoimi Leonami, Alhambrami czy Karoqami?
View attachment 144048View attachment 144049

Żaden hejter,tylko stwierdzam faktyOoo kolejny hejter.
Ooo,trafiłem, że to Seat Leon I.
nawet bez zdjęcia wiadomo że w banku jest czarnuch z bronią

ktos od nas, na pewno
Dawno Cię nie widziałem, siemanoryt z roboty wracał paleciakiem, zagotował się jak zwykle

Chwilę przerwy miałem, serwusDawno Cię nie widziałem, siemano![]()

Gdzie byłeś jak Cię nie było?Chwilę przerwy miałem, serwus![]()

Gdzie byłeś jak Cię nie było?
![]()
Twój powrót na Forum tuż przed Wielkanocą, to dobry znak. Zupełnie jak rakieta-gołębica we Florencji

Też uważam, że właśnie tam, ewentualnie Armia

Twój powrót na Forum tuż przed Wielkanocą to dobry znak. Zupełnie jak rakieta-gołębica we Florencji

Panie Bogusiu. Multisporta to trzeba sobie wypracować. Proste? Proste.