manfred004
Legacy FC Light Heavyweight
Jak mnie wkurwiają ludzie którzy zamiast pomóc to zaczynają nagrywać. Lamus w czerwonych spodniach oczywiście.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A skąd pewność że Cię prąd nie popierdoli z trakcji przy takim zdarzeniu? Jedyne co można to zadzwonić po służbyJak mnie wkurwiają ludzie którzy zamiast pomóc to zaczynają nagrywać. Lamus w czerwonych spodniach oczywiście.

Chyba nie.
Chyba Ty. 40 lat nie wyklucza dobrej figury. Babcie omijam z daleka.Z postury Twój target 40-50
![]()
Chyba każdy chciałby mieć jako dziewczynę/kochankę Anie De Armas

A akurat wtedy najlepiej się myje
![]()
Przejeżdżałem dzisiaj koło myjni i to samo widziałem. Sam dzisiaj szorowałem furę pod domem, ale w tej kolejce za chuja bym nie stał.Dzisiaj chciałem podjechać na myjnię, dojeżdżam a tam wszyscy wpadli na ten sam pomysł żeby wykorzystać pierwsze słońce i 10 stopni w tym roku i z 30 aut w kolejce. Toć tam z 40 minut czekać było trzeba żeby umyć na samoobsługowej. W odróżnieniu od wszystkich jeszcze mnie nie pojebało żeby tyle czekać żeby myć samemu auto i pojechałem do domu.

Dzisiaj chciałem podjechać na myjnię, dojeżdżam a tam wszyscy wpadli na ten sam pomysł żeby wykorzystać pierwsze słońce i 10 stopni w tym roku i z 30 aut w kolejce. Toć tam z 40 minut czekać było trzeba żeby umyć na samoobsługowej. W odróżnieniu od wszystkich jeszcze mnie nie pojebało żeby tyle czekać żeby myć samemu auto i pojechałem do domu.
Ja sobie podjechałem na działke i odkurzyłem w środku (pod fotelikiem dziecka też, syf tam jak skurwesyn po zimie xd) , myślałem czy kapci na letnie nie przełożyć ale olałem, jeszcze poczekam. Wymieniłem filtry, pióra wycieraczek, mycie innym razem albo zawiozę na ręczną, żeby od razu też tapicerke zrobiliPrzejeżdżałem dzisiaj koło myjni i to samo widziałem. Sam dzisiaj szorowałem furę pod domem, ale w tej kolejce za chuja bym nie stał.![]()

Przebijam- 3 foteliki.pod fotelikiem dziecka też, syf tam jak skurwesyn po zimie

Chyba Ty. 40 lat nie wyklucza dobrej figury. Babcie omijam z daleka.