Tanio skóry nie sprzedam

Jak mnie wkurwiają ludzie którzy zamiast pomóc to zaczynają nagrywać. Lamus w czerwonych spodniach oczywiście.
A skąd pewność że Cię prąd nie popierdoli z trakcji przy takim zdarzeniu? Jedyne co można to zadzwonić po służby

albo poczekać chwilę i sprawdzić czy kogoś innego nie poraziło

:roberteyeblinking:

Ale fakt, takim nagrywającym chuj do dupy się należy

5f3e8f9a9a2e3_o_large.jpg

A akurat wtedy najlepiej się myje
:roberteyeblinking:

Dzisiaj chciałem podjechać na myjnię, dojeżdżam a tam wszyscy wpadli na ten sam pomysł żeby wykorzystać pierwsze słońce i 10 stopni w tym roku i z 30 aut w kolejce. Toć tam z 40 minut czekać było trzeba żeby umyć na samoobsługowej. W odróżnieniu od wszystkich jeszcze mnie nie pojebało żeby tyle czekać żeby myć samemu auto i pojechałem do domu.

Dzisiaj chciałem podjechać na myjnię, dojeżdżam a tam wszyscy wpadli na ten sam pomysł żeby wykorzystać pierwsze słońce i 10 stopni w tym roku i z 30 aut w kolejce. Toć tam z 40 minut czekać było trzeba żeby umyć na samoobsługowej. W odróżnieniu od wszystkich jeszcze mnie nie pojebało żeby tyle czekać żeby myć samemu auto i pojechałem do domu.
Przejeżdżałem dzisiaj koło myjni i to samo widziałem. Sam dzisiaj szorowałem furę pod domem, ale w tej kolejce za chuja bym nie stał. :mamed:

Przejeżdżałem dzisiaj koło myjni i to samo widziałem. Sam dzisiaj szorowałem furę pod domem, ale w tej kolejce za chuja bym nie stał. :mamed:
Ja sobie podjechałem na działke i odkurzyłem w środku (pod fotelikiem dziecka też, syf tam jak skurwesyn po zimie xd) , myślałem czy kapci na letnie nie przełożyć ale olałem, jeszcze poczekam. Wymieniłem filtry, pióra wycieraczek, mycie innym razem albo zawiozę na ręczną, żeby od razu też tapicerke zrobili
:tiphatb:

Back