VitoC
UFC Featherweight
Przecież to ewidentnie jacyś weganie, a nie mężczyźni![]()
Ofc ci na hulajnogach

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przecież to ewidentnie jacyś weganie, a nie mężczyźni![]()

Dlatego nie śmieje się z bezdomnych bo nikt nie wie co kogo spotkało. Nie każdy wpadł w alkohol albo narkotyki a po prostu ożenił się z podłą babą i jeśli chodzi o bezdomność w Polsce to jest większy % przypadków niż komukolwiek się wydaje.A mówią że człowiek uczy się na błędach
Lepiej późno niż później.
Okej, ale chyba jak masz trochę więcej oleju w głowie niż balastek to ogarniasz życie na nowo i nie kończysz pod mostemNie każdy wpadł w alkohol albo narkotyki a po prostu ożenił się z podłą babą
Zależy, nie każdy ma rodzine która pomoże więc niektórym dojście do jakiejkolwiek stabilizacji zajmuje troche więcej czasu.Okej, ale chyba jak masz trochę więcej oleju w głowie niż balastek to ogarniasz życie na nowo i nie kończysz pod mostem
Dlatego nie śmieje się z bezdomnych bo nikt nie wie co kogo spotkało. Nie każdy wpadł w alkohol albo narkotyki a po prostu ożenił się z podłą babą i jeśli chodzi o bezdomność w Polsce to jest większy % przypadków niż komukolwiek się wydaje.
No kurwa bez przesady, tak,by to pewnie wyglądało jakby nałożyli screeny z FR z każdego dnia przez miesiąc,a nie na raz
No kurwa bez przesady, tak,by to pewnie wyglądało jakby nałożyli screeny z FR z każdego dnia przez miesiąc,a nie na raz

Akurat parę dni temu oglądałem program kryminalny gdzie ojciec podzielił dom i teren wokół synowi i córce po równo ale gdy zmarł i przyszło do formalności to kurwie tak było mało bo chciała wszystko dla siebie że uknuła z córką zabójstwo i upozorowanie obrony koniecznej tylko pizda miała tak niskie IQ że wszystko nagrywała a dodatkowo zrobiła to w obecności notariuszki która potwierdziła przebieg zdarzeń.Albo nie żona a dalsza rodzina kogoś na bruk wyrzuciła.
Przed chwilą oglądałem "podejrzanych" z 95roku. Powiem, że pomysł tej baby trochę lepszy niż plan Kaisera SousyAkurat parę dni temu oglądałem program kryminalny gdzie ojciec podzielił dom i teren wokół synowi i córce po równo ale gdy zmarł i przyszło do formalności to kurwie tak było mało bo chciała wszystko dla siebie że uknuła z córką zabójstwo i upozorowanie obrony koniecznej tylko pizda miała tak niskie IQ że wszystko nagrywała a dodatkowo zrobiła to w obecności notariuszki która potwierdziła przebieg zdarzeń.
Baby są pierdolniete.
I to nie jakaś patusiara bo ta matka morderczyni była prawniczką czy tam nawet prokuratorem i sama na siebie bata nakręciła.

Bogdan, co za dużo „śmierci na 1000 sposobów” to niezdrowo.Akurat parę dni temu oglądałem program kryminalny gdzie ojciec podzielił dom i teren wokół synowi i córce po równo ale gdy zmarł i przyszło do formalności to kurwie tak było mało bo chciała wszystko dla siebie że uknuła z córką zabójstwo i upozorowanie obrony koniecznej tylko pizda miała tak niskie IQ że wszystko nagrywała a dodatkowo zrobiła to w obecności notariuszki która potwierdziła przebieg zdarzeń.
Baby są pierdolniete.
I to nie jakaś patusiara bo ta matka morderczyni była prawniczką czy tam nawet prokuratorem i sama na siebie bata nakręciła.

Akurat parę dni temu oglądałem program kryminalny gdzie ojciec podzielił dom i teren wokół synowi i córce po równo ale gdy zmarł i przyszło do formalności to kurwie tak było mało bo chciała wszystko dla siebie że uknuła z córką zabójstwo i upozorowanie obrony koniecznej tylko pizda miała tak niskie IQ że wszystko nagrywała a dodatkowo zrobiła to w obecności notariuszki która potwierdziła przebieg zdarzeń.
Baby są pierdolniete.
Oj gdybyś posiedział trochę w temacie jak ja to byś wiedział że ludzie potrafią się zabijać za przysłowiowy damski chujBogdan, co za dużo „śmierci na 1000 sposobów” to niezdrowo.![]()
No ta baba z taksówki chciała typa zadźgać za 20 pln.Oj gdybyś posiedział trochę w temacie jak ja to byś wiedział że ludzie potrafią się zabijać za przysłowiowy damski chuj

Randomowe nafurane patusy to ta ale mi chodzi o zaplanowanie z zimną krwią zabójstwo najlepszego przyjaciela czy własnych rodziców lub rodzeństwa a jak ktoś lubi true crime to takich spraw jak ja słyszał już niezliczona ilość razy.No ta baba z taksówki chciała typa zadźgać za 20 pln.
Były zabójstwa nawet o łyk piwa czy pare słów, także cena życia nie jest zbyt wysoka.![]()
Aaa, o to chodzi... No tak, ja też sporo tego słucham niechcący - moja "gumowa" słucha tego codziennie od czterech latRandomowe nafurane patusy to ta ale mi chodzi o zaplanowanie z zimną krwią zabójstwo najlepszego przyjaciela czy własnych rodziców lub rodzeństwa a jak ktoś lubi true crime to takich spraw jak ja słyszał już niezliczona ilość razy.

Zdziwiłbyś się, bo też trochę tego gówna słucham/czytam. To był tylko żart.Oj gdybyś posiedział trochę w temacie jak ja to byś wiedział że ludzie potrafią się zabijać za przysłowiowy damski chuj

Jebaniutki jakby dali mu jeszcze trochę czasu to by się rozrósł jak Amazon. Mógł w sądzie powiedzieć że chciał zapewnić nowe miejsca pracy.
Ta historia mogłaby zainspirować twórców serialu "Breaking Bad". John Eric Spiby, mając 65 lat, wygrał na loterii 2,4 mln funtów. Dzięki tej kwocie mógł zapewnić sobie spokojną starość. Postanowił jednak wykorzystać swoją wygraną, inwestując w biznes narkotykowy. Ostatecznie senior został skazany na 16,5 roku więzienia.
Brytyjczyk John Eric Spiby był 65-letnim mężczyzną, gdy w 2010 r. wygrał na loterii 2,4 mln funtów. Dzięki tym pieniądzom mógłby wesprzeć swoich bliskich i zapewnić sobie szczęśliwą starość. Senior miał jednak inny plan.
![]()
Jak opisuje "The Guardian", Spiby został bossem gangu składającego się z czterech osób, m.in. jego syna. Gang zarobił 288 mln funtów, ale Spiby resztę życia spędzi w więzieniu. 80-letni obecnie mężczyzna usłyszał wyrok - 16 lat i 6 miesięcy pozbawienia wolności. Został skazany za produkcję i rozprowadzanie narkotyków, posiadanie broni palnej oraz amunicji.
![]()
Senior stworzył imperium narkotykowe
W budynkach gospodarczych znajdujących się w pobliżu domu w Astley, Spiby urządził świetnie wyposażone laboratorium. Produkowano w nim środki odurzające, głównie podróbki popularnych leków uspokajających i psychotropowych (np. Diazepamu).
Przestępcza działalność Spiby’ego, prowadzona była w latach 2020–2022. Z czasem produkcję przeniesiono do hali przemysłowej w Salford. Podczas policyjnej akcji przejęto transport zawierający ponad 2,5 mln tabletek o wartości milionów funtów.
Pomimo wygranej na loterii, zdecydowałeś się prowadzić życie przestępcze w czasie, gdy mogłeś cieszyć się emeryturą – podkreślił sędzia, dodając, że senior kierował największą tego rodzaju fabryką odkrytą na terenie Wielkiej Brytanii.