Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tak bez oznaczenia? W ogóle to taaakie miał kurła oczy. Jak latarnie.

Taki mam nawykAle po co tłumaczysz upośledzonemu?![]()

Uff... To wytłumacz mi w takim razie to, bo oglądam Dextera, zastanawiam się skąd znam jego nową miłość, wchodzę na filmweb, a tam... Wampirzyca?Taki mam nawyk![]()
Tytułowa Jessica Jones w serialu i w Breaking Bad grała dziewczynę Jessiego.Uff... To wytłumacz mi w takim razie to, bo oglądam Dextera, zastanawiam się skąd znam jego nową miłość, wchodzę na filmweb, a tam... Wampirzyca?
View attachment 139339
View attachment 139340
No widzę, mnie zastanawia ten film z 1936ego...Tytułowa Jessica Jones w serialu i w Breaking Bad grała dziewczynę Jessiego.

Aaa, w takim razie dałbym się pokąsaćNo widzę, mnie zastanawia ten film z 1936ego...![]()
No mi też się dziwnie na kutasa patrzyła, taka trochę starsza Eva Green...Aaa, w takim razie dałbym się pokąsać![]()

Klimat dotyczy tendencji wieloletnich. Niby to oczywiste ale skoro powtarzasz ten "żarcik" dla kretynów to może potrzebne ci małe objaśnienie.To pogoda foliarzu!!
Dopiero od 25 na plusie zaczyna się klimat i wtedy trzeba się martwić.
Klimat dotyczy tendencji wieloletnich. Niby to oczywiste ale skoro powtarzasz ten "żarcik" dla kretynów to może potrzebne ci małe objaśnienie.

Wyczuwam jakiegoś mulciaka. Populacja lewaków na forum zwiększa sięO Wasyl nie tylko bez nogi, ale i bez mózgu. Za to z kijem w dupie![]()

Eva Green...