Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kurwa masz racjęNie chce mi się, już wszystko napisałem na początku naszej konwersacji i jeśli nie potrafisz czytać ze zrozumieniem to nie będę się powtarzał żeby komuś udowodnić że 2+2 to jest 4![]()

Nie wartoUmawialiście się na solówkę? Bo nie wiem czy warto czytać.![]()
Wiem o co mu chodziło.Myślę że @JosueEstebanez miał na myśli że skoro zarabiasz niezłe siano i jesteś sportowcem to powinieneś prowadzić się jak sportowiec a nie być na melanżu jak wiesz że za parę dni potrzebujesz być w dobrej formie. Inna sprawa że wielu zawodowych sportowców to przygłupy i jak zarabiają siano to wydaje im się że wszystko mogą. Brak etyki zawodu i profesjonalnego podejścia. Nieraz były też afery na kadrze kopaczy że wjebali z łatwym przeciwnikiem bo dali się ponieść imprezowaniu.
Wiesz coś o Arturze ?Nieraz były też afery na kadrze
To jest jasne i nawet wcześniej wspomniałem, że jakby oni byli na 1 miejscu w tabeli to nikogo by nie obchodziło co oni robią w wolnym czasie, a że są ligowym średniakiem i w tygodniu wychodzą na balety by robić treningi na kacu to jest oburzenie bo kibice wymagają od nich zaangażowania i profesjonalnego podchodzenia do wykonywanego zawoduMyślę że @JosueEstebanez miał na myśli że skoro zarabiasz niezłe siano i jesteś sportowcem to powinieneś prowadzić się jak sportowiec a nie być na melanżu jak wiesz że za parę dni potrzebujesz być w dobrej formie. Inna sprawa że wielu zawodowych sportowców to przygłupy i jak zarabiają siano to wydaje im się że wszystko mogą. Brak etyki zawodu i profesjonalnego podejścia. Nieraz były też afery na kadrze kopaczy że wjebali z łatwym przeciwnikiem bo dali się ponieść imprezowaniu.
chłopak pewnie nigdy nie był w szatni i nie zna realiów sportu drużynowego gdzie 11 osób składa się na jeden wynik i jak czterech gości spośród całej drużyny pójdzie w balet w środku tygodnia to pozostałych 7 będzie musiało biegać za dwóch 
Nie warto dla uśmiechu bombelków z cohones?Nie warto

Ja to rozumiemchłopak pewnie nigdy nie był w szatni i nie zna realiów sportu drużynowego gdzie 11 osób składa się na jeden wynik i jak czterech gości spośród całej drużyny pójdzie w balet w środku tygodnia to pozostałych 7 będzie musiało biegać za dwóch
Koń był bityWiesz coś o Arturze ?
Pogodzili się i dali sobie buziaka nie ma za coUmawialiście się na solówkę? Bo nie wiem czy warto czytać.![]()
jacy ludzie?![]()
no i chuj no i cześć
Czas liści się kończy...
Chodzi o to że mamy jesień?Czas liści się kończy...