Tanio skóry nie sprzedam

Myślę że @JosueEstebanez miał na myśli że skoro zarabiasz niezłe siano i jesteś sportowcem to powinieneś prowadzić się jak sportowiec a nie być na melanżu jak wiesz że za parę dni potrzebujesz być w dobrej formie. Inna sprawa że wielu zawodowych sportowców to przygłupy i jak zarabiają siano to wydaje im się że wszystko mogą. Brak etyki zawodu i profesjonalnego podejścia. Nieraz były też afery na kadrze kopaczy że wjebali z łatwym przeciwnikiem bo dali się ponieść imprezowaniu.

1000028866.jpg
1000027921.gif

Nie chce mi się, już wszystko napisałem na początku naszej konwersacji i jeśli nie potrafisz czytać ze zrozumieniem to nie będę się powtarzał żeby komuś udowodnić że 2+2 to jest 4 :fjedzia:
Kurwa masz rację
da72e300e0e284c71ce05cfb62b5750439a72132c9b446b86d164b3219c5f070.jpg

Chciałem na siłę ci udowodnić że to głupie, jakbym nie miał co robić. Niech sobie każdy myśli co chce, po prostu bedziemy siebie nawzajem uważać za debili.
Miłej niedzieli wszystkim. :conorsalute:

Umawialiście się na solówkę? Bo nie wiem czy warto czytać. :jimcarrey:
Nie warto
Myślę że @JosueEstebanez miał na myśli że skoro zarabiasz niezłe siano i jesteś sportowcem to powinieneś prowadzić się jak sportowiec a nie być na melanżu jak wiesz że za parę dni potrzebujesz być w dobrej formie. Inna sprawa że wielu zawodowych sportowców to przygłupy i jak zarabiają siano to wydaje im się że wszystko mogą. Brak etyki zawodu i profesjonalnego podejścia. Nieraz były też afery na kadrze kopaczy że wjebali z łatwym przeciwnikiem bo dali się ponieść imprezowaniu.
Wiem o co mu chodziło.
Mi chodziło o to że wpierdol to nie jest dobre rozwiązanie.

To jest jasne i nawet wcześniej wspomniałem, że jakby oni byli na 1 miejscu w tabeli to nikogo by nie obchodziło co oni robią w wolnym czasie, a że są ligowym średniakiem i w tygodniu wychodzą na balety by robić treningi na kacu to jest oburzenie bo kibice wymagają od nich zaangażowania i profesjonalnego podchodzenia do wykonywanego zawodu :mamed: chłopak pewnie nigdy nie był w szatni i nie zna realiów sportu drużynowego gdzie 11 osób składa się na jeden wynik i jak czterech gości spośród całej drużyny pójdzie w balet w środku tygodnia to pozostałych 7 będzie musiało biegać za dwóch :fjedzia:

chłopak pewnie nigdy nie był w szatni i nie zna realiów sportu drużynowego gdzie 11 osób składa się na jeden wynik i jak czterech gości spośród całej drużyny pójdzie w balet w środku tygodnia to pozostałych 7 będzie musiało biegać za dwóch
Ja to rozumiem
Ale wpierdol to nie jest dobre rozwiązanie

Back