Bambo
UFC Middleweight
Widać, że mu się tam podoba, bo co tydzień "nabiera się" na ten sam numer.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Widać, że mu się tam podoba, bo co tydzień "nabiera się" na ten sam numer.

W końcu narkotyki za darmo do drinków dajoWidać, że mu się tam podoba, bo co tydzień "nabiera się" na ten sam numer.![]()

Myślę, że to może być taki jeden użytkownik cohones. Palcem nie będę pokazywał.W końcu narkotyki za darmo do drinków dajo
![]()

Bo to @RoshiWidać, że mu się tam podoba, bo co tydzień "nabiera się" na ten sam numer.![]()
ja pierdole, wklejacie i wierzycie w te fejki jak jakieś stare prukwy Bożenki co im wnusio dopiero pokazał co to internet

tak szczerze powiedziawszy, patrząc na to jak ludzie są obecnie zidiociali i mają sprane łby, wcale by mnie takie coś pisane na serio nie zdziwiłoja pierdole, wklejacie i wierzycie w te fejki jak jakieś stare prukwy Bożenki co im wnusio dopiero pokazał co to internet![]()

Żal dupę ściska, bo żadna firma w Wałbrzychu nie szanuje takich jak Ty?ja pierdole, wklejacie i wierzycie w te fejki jak jakieś stare prukwy Bożenki co im wnusio dopiero pokazał co to internet![]()

To pewnie napisał ten co się lizał ze swoim burkiem, chociaż w sumie nie wiem czy ten element potrafi pisać

Mordo, coś Ty się dopiero obudził, czy jak?ja pierdole, wklejacie i wierzycie w te fejki jak jakieś stare prukwy Bożenki co im wnusio dopiero pokazał co to internet![]()

To też, no i kwestia żeby teraz znaleźć nie fejka czy innego baita z AI, trzeba by mieć jakiś fejk wykrywacz albo 6 zmysł do wyłapywania tego wszystkiegoMordo, coś Ty się dopiero obudził, czy jak?
Przecież Cohones to jest baza główna Światowego Związku Szurów i Foliarzy, tu nikt nie wierzy w nic co widzi i słyszy.
Kurwa, dzisiaj jebnąłem małym palcem w taboret i nadal wątpię, że to w ogóle miało miejsce.
To jest "skóra" tu się mamy śmiać, a nie wierzyć![]()
To też, no i kwestia żeby teraz znaleźć nie fejka czy innego baita z AI, trzeba by mieć jakiś fejk wykrywacz albo 6 zmysł do wyłapywania tego wszystkiego
Nie wolnoA trenowanie lufy a’la McGregor ciężarkami można?![]()

O kurwa, a czym to grozi?Nie wolno![]()

Lifting weightsNie wolno![]()

Że wylądujesz w wózku Lidla, jak ten kryminalista wyżejO kurwa, a czym to grozi?![]()

Jak się nazywam matka yamala?![]()
Tak zarabia matka Yamala. Oferta tylko dla pełnoletnich. Od 150 euro
Niecodzienną formę zarobku wybrała Sheila Ebana, matka Lamine'a Yamala. Kobieta dała fanom możliwość kupienia... wspólnej kolacji w Londynie. Ceny wahają się od 150 do nawet 800 euro, w zależności od pakietu.sportowefakty.wp.pl
Wrzuciłbym do piłki, ale ta baba sprzedaje skórę...![]()

Ankiete zrób...Myślę, że to może być taki jeden użytkownik cohones. Palcem nie będę pokazywał.![]()

Dla absolutnych oczywistości nie robimy tutaj ankietAnkiete zrób...![]()

Dla absolutnych oczywistości nie robimy tutaj ankiet![]()