D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
mielonka to tam była wcześniej, przynajmniej w głowieO kurwa, ale mielonke musiało zrobić z kierowcy![]()
Czemu? Ja bym płacił i śmiał się razem z Tobą z typowego MirkaJa mam symulator "Anty Mirek handlarz" za każdym razem jak robię oględziny. Czasem jest dość wesoło ale nie dla potencjalnego nabywcy.

Właśnie, powiedz jak najlepiej sprzedać Passata z 2000, z wyjątkiem opcji na części, bo nie mam garażu.

Już był tu jeden specjalista IT z zarobkami powyżej 30k na miesiąc co Pandą jeździłTaki rozchwytywany specjalista dwudziestopięcioletniego passata sprzedaje?
Pewnie jeszcze w gazie?
![]()
Kto bogatemu zabroni, tylko co mu ten biedny miś panda zrobiłJuż był tu jeden specjalista IT z zarobkami powyżej 30k na miesiąc co Pandą jeździł

Bo to jest czasem aż denerwujące jakie to są bezmózgie istoty z odrobiną wrodzonego kombinatorstwa. Druga sprawa że internet pomaga też w ogłupianiu nabywców. Przebojem są te całe carverticale i podobne gówna co w zasadzie chyba tylko sięgają historii na terenie pl bo dziś miałem już któryś przypadek że szkoda za granicą, wypłacone odszkodowanie a rejestr czysty w tej aplikacji. Miernik lakieru nie kłamie że w Danii był pierdolnięty prawy bok i wymienione jedne i drugie drzwi. Niby nic ale już zatajone.Czemu? Ja bym płacił i śmiał się razem z Tobą z typowego Mirka
To dla mnie czysta oszczędność - nie wpierdolić się w gruchota
Właśnie, powiedz jak najlepiej sprzedać Passata z 2000, z wyjątkiem opcji na części, bo nie mam garażu.
Ostatnio zarobiłem 500 w dwie godziny za zdemaskowanie oszusta. Ostatecznie nie doszło do zakupu.Czemu? Ja bym płacił i śmiał się razem z Tobą z typowego Mirka
To dla mnie czysta oszczędność - nie wpierdolić się w gruchota
To uczciwa cena za dwie godziny pracy specjalisty, ja bym płacił bez mrugnięcia okiem. Zakup szrota to finansowy strzał w stopę, nie to co kradzież ponad dwustu telewizorów, żeby z ratami zejść, co nie @Siwy25_1?Ostatnio zarobiłem 500 w dwie godziny za zdemaskowanie oszusta. Ostatecznie nie doszło do zakupu.

No właśnie to nie był szrot ale tak czy inaczej poważna próba zaniżenia przebiegu. Dla jednego modelu 300.000 to nic a dla innego śmierć. Pomijam już błędy serwisu i eksploatacji.To uczciwa cena za dwie godziny pracy specjalisty, ja bym płacił bez mrugnięcia okiem. Zakup szrota to finansowy strzał w stopę, nie to co kradzież ponad dwustu telewizorów, żeby z ratami zejść, co nie @Siwy25_1?![]()
What?Źle to rozegrali taktycznie. Mogli brać się za tańszą flaszkę. Może to osłabiłoby wolę walki ochroniarza.
Oni byli tymi ‘ochraniaczami’A to przepraszam. Nie ma nic na ich usprawiedliwienie. Nawet grupa inwalidzka.What?Oni byli tymi ‘ochraniaczami’