Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Też nie znałem. Ale Opli nie robię a znakomita większość jeśli nie prawie wszystkie Japończyki miały w latach 90 16v przy czterech cylindrach.
Jaki Juras jest, każdy widzi, nawet blondynka się skapnie po dłuższej chwili, bo tego nie da się ukryć

Tak zwany samiec beta w naturalnym środowisku. Wydoiła z frajera ile umiała i zadzwoniła do Seby żeby podjechał swoim rozjebanym e36 na trzech kołach a gruby na to ŁOOOO
Jurek (siuuurek oby bez bana, wiem że czytasz) powrócił ogólnie do swojego starego związku… dzony walker i pizza. Jaki to musi być toksyk jak żadna z nim nie wytrzymała. Nawet ta pomazana odpuściła forumowego grubaska
Tylko ona nie napisała, że ogórki są do jedzenia

Ostrożnie! To może być niebezpieczneMoim zdaniem to na maksa romantyczne
Znają swoje ograniczenia, a mimo to nie wahają się ani minuty, jednocześnie sztywniutko określając granice, coś pięknego
Wysłałem mojej do inspiracji![]()
Tylko rzeczy niebezpieczneOstrożnie! To może być niebezpieczne
Jeszcze nie do końca zapamięta i skojarzy seks , ogórki no i finał będzie taki , że skonczysz z ogórkiem w dupie.
Lepiej nie ryzykować

Ja bym raczej uważał bo tam nie same ogórki ale i słoiki są na rzeczy a tu już może grubo iść, zwłaszcza jak jeden pęknieTylko rzeczy niebezpieczne
"Kto ogórka w dupie nie miał..."![]()