Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Hmm cycunieoglądać bez dźwięku

Może i są obwisłe, ale za to małe.Wydaje się przed menopauzą a już obwisłe…![]()

Tu nie chodzi o wiek, ale o ilość tkanki łącznej w cycku. Baby nie ćwiczą i później zdziwione... A jak zdziwieni są faceci, hehMoże i są obwisłe, ale za to małe.![]()

Hmm cycunieoglądać bez dźwięku
Ten mop wygląda jak Jerzy Kryszak gdyby zrobił sobie dredy

Jaki mop?! Jaki nowy?! Przecież ostatnio, jak Jarema rozlał roczny przydział kawy na hali, to ścierał podłogę pokrzywami, które rosną obok bramy.
Pytanie czemu Areczek tak zniszczył mopa i czy nie trzeba mu tego potrącić z wypłaty?
Boli od samego patrzenia
Z czego?Pytanie czemu Areczek tak zniszczył mopa i czy nie trzeba mu tego potrącić z wypłaty?

Pytanie czemu Areczek tak zniszczył mopa i czy nie trzeba mu tego potrącić z wypłaty?

mamy tu kogoś z Jasła lub Złotoryi?

Mam nadzieję, że wyszkolony na darmowym kursie na udemy.@Jeff pogoń Piotera i nic mnie to nie obchodzi że nie ma papierów na wózek i dopiero co szkolił sie na paleciaku
View attachment 129354

Przecież Pioter wjechał do rowu w zeszłym tygodniu widlakiem!! Dobrze, że przypomniałeś, bo chłop tam dalej chyba się tam kisi.@Jeff pogoń Piotera i nic mnie to nie obchodzi że nie ma papierów na wózek i dopiero co szkolił sie na paleciaku
View attachment 129354
mamy tu kogoś z Jasła lub Złotoryi?