ninja
Vale Tudo Championship
knura kompletnie pozamiatałoAle ostrzegam, dla ludzi o mocnych nerwach ;) View attachment 127120View attachment 127121
co tam w tym pustym łbie siedzi ja pierdolę
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
knura kompletnie pozamiatałoAle ostrzegam, dla ludzi o mocnych nerwach ;) View attachment 127120View attachment 127121
U @Dzihados by nie przeszedł weryfikacji do naszego szanownego gronaAle ostrzegam, dla ludzi o mocnych nerwach ;) View attachment 127120View attachment 127121
Elo, to jest forum dla dorosłych przecież ;)U @Dzihados by nie przeszedł weryfikacji do naszego szanownego grona

Noł ofens

Ale na rejestracyjnej focie proporcje zrobiły robotę ;)
Tzw. Alter ego

A ja myślę że to było przemyślane, chłop od dawna nie ma nic do zaoferowania a kontrowersje przedłużają jego żywotność.knura kompletnie pozamiatało
co tam w tym pustym łbie siedzi ja pierdolę
Oczywiście pasożyt w kolorze gówna
W kategorii kryminalista roku?Fejk, Murzyn podobno kandyduje do przyszłorocznych Oskarów w kategorii aktor roku.
Chcial spierdolic z tej planety i sie nie udałoDużo będzie tej sympatycznej i mądrej niewiasty
![]()

idiotka się zachowuje jakby to ona była w kosmosie a nie mążDużo będzie tej sympatycznej i mądrej niewiasty
![]()
tzw. nigeryjskie bingo
Alww z chloptasiem hahahaha