Tanio skóry nie sprzedam

1749587699038.png

Są spermiarze i ludzie, najlepsze że te kurwiszony z wysokim mniemaniem to sie ruchać nie potrafią więc nie wiem co ludzie w tym widzą
Widzą zazdrość, a nic innego nie znają, nic innego ich nie kręci. Słyszałem nieraz, co stary gadał do tego typa, niedaleko pada jabłko od jabłoni. Tak samo zgnity od środka. Żonę tak wybrał, bo w miarę ładna, więc syn też miał tak wybrać, by była ładna. Reszta - bez znaczenia.

Widzą zazdrość, a nic innego nie znają, nic innego ich nie kręci. Słyszałem nieraz, co stary gadał do tego typa, niedaleko pada jabłko od jabłoni. Tak samo zgnity od środka. Żonę tak wybrał, bo w miarę ładna, więc syn też miał tak wybrać, by była ładna. Reszta - bez znaczenia.
Ja pamietam jak kolega na krótko przed ślubem miał kryzys bo nie wiedział czy chce sie żenić i miał wątpliwości itp. i wtedy w gdzieś tam poznał gówniare chyba 17 lat miała, On wtedy przed 30 był, zaczął się z nią bujać, jeździli tam na rowerze i jego autem, wiadomo było że chciała sie wybawić jego kosztem i jak sie znudzi to następny frajer a ta jego to w porządku jest to dostał lepe na otrzeźwienie i ta gówniara to już z 5 chłopaka ma od tego czasu co go tylko utwierdziło że dobrze zrobił a kolega już dawno po ślubie, synka ma 2 letniego i teraz mówi że w życiu wiele nie trzeba tylko stabilności bo latać z latawicami to każdy może ale żeby porządna znaleźć to jest mała szansa i sie cieszy że tego nie zjebał

Back