Tanio skóry nie sprzedam

Robochłop
images (3).jpeg

@Baasteek raz mogłeś się przydać i nic nie dałeś znać? Mocarny odcinek musiał być.

Ten z prawej dobry. 16V cztery zawory na cylinder w rzędowej czwórce. Pytanie bardzo dobre i szczegółowo sformułowane. W benzynie nie ale w dieslu mogą być zawory w silniku dwusuwowym i jeszcze sprężarki śrubowe tłoczące dodatkowo powietrze oprócz turbosprężarek.

Ten z prawej dobry. 16V cztery zawory na cylinder w rzędowej czwórce. Pytanie bardzo dobre i szczegółowo sformułowane. W benzynie nie ale w dieslu mogą być zawory w silniku dwusuwowym i jeszcze sprężarki śrubowe tłoczące dodatkowo powietrze oprócz turbosprężarek.
A ty ‚za wór’ to ile liczysz?

Haha miałem podobną akcję z tydzień temu, chciałem wymienić drzwi zewnętrzne (demontaż, montaż) plus wymiana dwóch skrzydeł wewnętznych. (leroy w arkadii wwa) Wycena miała kosztować ponad stówę. Przyjechał podpity ukr zmierzył kurwa drzwi i pojechał, potem na sklepie za samą robociznę krzyknęli mi 3500zl poonad xd
Kurwa, za tę cenę stanę i zrobię to sam z materiałem i znajomym meblarzem, materiałami, do tego mi wymieni 13 frontów, kilka kosmetyk plus blaty. I wytjdzie to i tak dużo mnie niż 3,5
Nie dawajcie się nabrać na ten niższy vat za montaż, bo suma sumarum w chuj się nie opłaca i do tego ekipa tego ukra miałaby to mi niby robić, musiałbym jeszcze po nich poprawiać, Jebać usługi montażu leroya podnajmowane jakimś zapojaczonym brudasom

Haha miałem podobną akcję z tydzień temu, chciałem wymienić drzwi zewnętrzne (demontaż, montaż) plus wymiana dwóch skrzydeł wewnętznych. (leroy w arkadii wwa) Wycena miała kosztować ponad stówę. Przyjechał podpity ukr zmierzył kurwa drzwi i pojechał, potem na sklepie za samą robociznę krzyknęli mi 3500zl poonad xd
Kurwa, za tę cenę stanę i zrobię to sam z materiałem i znajomym meblarzem, materiałami, do tego mi wymieni 13 frontów, kilka kosmetyk plus blaty. I wytjdzie to i tak dużo mnie niż 3,5
Nie dawajcie się nabrać na ten niższy vat za montaż, bo suma sumarum w chuj się nie opłaca i do tego ekipa tego ukra miałaby to mi niby robić, musiałbym jeszcze po nich poprawiać, Jebać usługi montażu leroya podnajmowane jakimś zapojaczonym brudasom
Pracowałem jakieś 8 lat temu, zakładam że pod kątem fachowców nic się nie zmieniło - który kurwa szanujący się projektant pójdzie Ci na etat do Leroya, za taką samą stawkę jak doradca handlowy, napierdalać hurtowo projekty łazienek ^^, no jajca. Nie wiedziałem, że się jeszcze w remonty teraz bawią, to dopiero musi być hit. Podwykonawcy z Ukrainy...

brutalny atak na jodełkowca @respect
:wtf2:
Golić lamusów co 20m2 paneli położyć nie potrafią
:cmgkeepgoing:

Co do cen. Wydaje mi się, że ceny są bardzo zbliżone do tych co są na rynku. Przynajmniej te co są z cennika a nie jakieś indywidualne wymysły majstra, który przyjeżdża na oględziny. Chujowego fachowca można trafić tak samo z ogłoszenia, z marketu jak i z polecenia. Podpisujesz papier to przynajmniej masz jakąś podkładkę w razie gdyby się nie wywiązywali z roboty. Zdarzają się babole, jak wszędzie, jeżdżę rozpatrywać reklamacje i jest ich naprawdę bardzo mało. W ciągu 2,5 roku byłem maksymalnie 10 razy z czego co najmniej połowa to był wadliwy produkt albo wina klienta. W skali tysięcy realizacji to jest mały chuj. Zdecydowanie częściej słyszy się od znajomych, że fachowiec z polecenia spoerdolił robotę. Oczywiście mówię o mojej dziedzinie, nie o całych usługach z leroya. Ja się przykładam, zależy mi na dobrze wykonanej robocie i dobrej opinii. Kalendarz mam zajebany na ponad dwa miesiące do przodu.

Jebać partaczy i oszustów.

Tu gość źle dobrał klej do deski bambusowej i powykręcało dechę w całej chacie.
IMG_6921.jpeg

Tu majstry zjebali całą podłogę. W chuj szpary, w niektórych miejscach 1mm dylatacji w innych 2,5cm, poszarpane dechy, 0,5cm różnice wysokości między deskami :brainoverload:
IMG_3855-compressed.jpeg

Back