Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A ty ‚za wór’ to ile liczysz?Ten z prawej dobry. 16V cztery zawory na cylinder w rzędowej czwórce. Pytanie bardzo dobre i szczegółowo sformułowane. W benzynie nie ale w dieslu mogą być zawory w silniku dwusuwowym i jeszcze sprężarki śrubowe tłoczące dodatkowo powietrze oprócz turbosprężarek.
Ten z prawej dobry. 16V cztery zawory na cylinder w rzędowej czwórce. Pytanie bardzo dobre i szczegółowo sformułowane. W benzynie nie ale w dieslu mogą być zawory w silniku dwusuwowym i jeszcze sprężarki śrubowe tłoczące dodatkowo powietrze oprócz turbosprężarek.

Do worka pakuję darmo - za wybitne zasługi.A ty ‚za wór’ to ile liczysz?
Też bym tak próbował strzelać.Ten z prawej dobry. 16V cztery zawory na cylinder w rzędowej czwórce
Wystarczy sobie przypomnieć jak wygląda dwusuw w skuterze i się lampka zapala że chyba żodyn zawór tam nie siedzi.Też bym tak próbował strzelać.
Szplin wariacie! Dej spokój z tymi dodatkowymi fuchamiJebani fachowcy z ruskiego leroj merlen!
Był lub jest tu taki jeden nieudacznik, który to był?
„nie bede jadł kotleta tak jak wujek Adolf!”nie dziwota
![]()
![]()
![]()
Haha miałem podobną akcję z tydzień temu, chciałem wymienić drzwi zewnętrzne (demontaż, montaż) plus wymiana dwóch skrzydeł wewnętznych. (leroy w arkadii wwa) Wycena miała kosztować ponad stówę. Przyjechał podpity ukr zmierzył kurwa drzwi i pojechał, potem na sklepie za samą robociznę krzyknęli mi 3500zl poonad xdJebani fachowcy z ruskiego leroj merlen!
Był lub jest tu taki jeden nieudacznik, który to był?
Pracowałem jakieś 8 lat temu, zakładam że pod kątem fachowców nic się nie zmieniło - który kurwa szanujący się projektant pójdzie Ci na etat do Leroya, za taką samą stawkę jak doradca handlowy, napierdalać hurtowo projekty łazienek ^^, no jajca. Nie wiedziałem, że się jeszcze w remonty teraz bawią, to dopiero musi być hit. Podwykonawcy z Ukrainy...Haha miałem podobną akcję z tydzień temu, chciałem wymienić drzwi zewnętrzne (demontaż, montaż) plus wymiana dwóch skrzydeł wewnętznych. (leroy w arkadii wwa) Wycena miała kosztować ponad stówę. Przyjechał podpity ukr zmierzył kurwa drzwi i pojechał, potem na sklepie za samą robociznę krzyknęli mi 3500zl poonad xd
Kurwa, za tę cenę stanę i zrobię to sam z materiałem i znajomym meblarzem, materiałami, do tego mi wymieni 13 frontów, kilka kosmetyk plus blaty. I wytjdzie to i tak dużo mnie niż 3,5
Nie dawajcie się nabrać na ten niższy vat za montaż, bo suma sumarum w chuj się nie opłaca i do tego ekipa tego ukra miałaby to mi niby robić, musiałbym jeszcze po nich poprawiać, Jebać usługi montażu leroya podnajmowane jakimś zapojaczonym brudasom
Golić lamusów co 20m2 paneli położyć nie potrafią