Miskatonic
Vale Tudo Championship
Myślę, że Bastek już nie chce być kojarzony z Sanokiem... i vice versaKrytyk kulinarny z Sanoka,obecnie z Wrocławia.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Myślę, że Bastek już nie chce być kojarzony z Sanokiem... i vice versaKrytyk kulinarny z Sanoka,obecnie z Wrocławia.

Chcę taki![]()

To musisz o prezent na 50 prosić albo 70 zależy jak tam limity
https://www.themetalist.de/products/the-hammer?
![]()
![]()
limity, srymity. Na zeszyt już lecę
Dzisiaj zamówiłem chińskie webasto, bo zimno w warsztaciku. Mało się zarabia, żyje się jak hrabia 
Trzeba było jakąś kozę wstawić. Cieplej i taniejlimity, srymity. Na zeszyt już lecę
Dzisiaj zamówiłem chińskie webasto, bo zimno w warsztaciku. Mało się zarabia, żyje się jak hrabia
![]()
Może i taniej jeśli chodzi o paliwo ale na pewno nie jeśli masz na myśli zakup. Dobry komin do kozy to koło 1k, koza kolejne 500zl. A tu za 400 mam komplet. Do tego koronnym argumentem jest budynek szkieletowy. Za dużo drewna mam dookoła by ryzykować pożarem. Takie webasto łatwiej wystudzić niż piec z żywym ogniemTrzeba było jakąś kozę wstawić. Cieplej i taniej

I jak przyjdzie ochota toTrzeba było jakąś kozę wstawić. Cieplej i taniej

niglerhigger?
Edit dobra to pewnie ten Nate Higgers
![]()
Tym lepiej dla SanokaMyślę, że Bastek już nie chce być kojarzony z Sanokiem... i vice versa![]()

Temat polityki przeglądam tylko pobieżnie żeby się nie wkurwiać niepotrzebnieStary, tu na forum jest osobnik, który twierdzi, że wołowina i wieprzowina smakują tak samo, a Ty nie wierzysz w potencjał oświeconych fajnopolackich lewaków? Zresztą zajrzyj do polityki i znajdziesz tam przynajmniej dwóch takich akrobatów od szpagatów.

A to nie wystarczy nasrać w nachy?

Nie jezem ze slunska a rozumia

niemiecki zawsze był dla mnie trudnyNiy je żech z Ślōnskŏ ale rozumia
![]()