Tanio skóry nie sprzedam

476470439_9861700617173925_3201584101964067620_n.jpg

Moja ukochana bokserka z czasów małolata tak samo się ze mną kłóciła:jarolaugh: najlepsza to była sunia jaką miałem (jakkolwiek by to nie brzmiało, chociaż w sumie poza tym miałem/mam psy), potrafiła unikac lowkicków nawet, skakała nad nogą choćby napiedalać z całej epy, eh.. nostalgia

@Jeff ja nie wiem co dzisiaj ten młokos sie dojebał do tego BHP, wiesz ile by to wyszło wynająć firme na koszenie tych trawników wokół hali? A tak to Sasza opierdolił raz dwa:rutekajak:
View attachment 120956
Oni mi mówili już tydzień temu: " Szefciu, weź Szef zamów firmę do koszenia tych no krzewów czy innych tam pokrzyw, bo trawsko takie wyrosło, że jak ostatnio Maciej z handlu wpadł w te chaszcze, to na zimę następnego roku dopiero znaleźli, bo nikt nie chciał tam wchodzić. Ja im na to mówię: Panowie teraz nie ma pieniążka na tych kraftowych ogrodników, bo jak widzicie to energia droga, a ja teraz stawiam dom letniskowy w Grecji i nie jestem przy monecie. I właśnie im podpowiedziałem, że ostatnio drugi Szefo @BogdanJanusz kupił piękna szlifierkę czy inne ustrojstwo, macie żyłkę to już proszę działać." I jak widać podziałali, aż za dobrze, bo chłop co kosił, to spodnie i trochę skóry sobie skosił, ale spokojnie ja powiedziałem, że jak pójdzie na L4, to nie dostanie pomarańczy i auto świat jako bonusu na święta.

Ostatnio Florian z działu wysyłki się nie wydostał na czas z takiego kontenera i podobno od roku tuła się między Bułgarią a Turcją.
Florian dobry agent tam żonce wygrzebywał jakieś babcine gacie z pichą na dupie i jej wmawiał że to nowy projekt erotycznej bielizny z balenciagi :jarolaugh:

Florian dobry agent tam żonce wygrzebywał jakieś babcine gacie z pichą na dupie i jej wmawiał że to nowy projekt erotycznej bielizny z balenciagi :jarolaugh:
Ja słyszałem, że jej takie podłe rajty wyłowił i wmawiał żonce, że to jest najnowsza kolekcja tego no Under Armour i ona taka dumna do dziś chodzi w tych "ledżajsach" na rumbę:muttley:

Back