Tanio skóry nie sprzedam

U nas były kamienie… kładliśmy na linii końcowej boiska i wmawialiśmy, że gramy w „kto dalej kopnie flaka” bo tak ta „piłka” wygladała. Jeden nieświadomy kolega wziął rozbieg jak Roberto Carlosi przypierdolił z całej siły. Do tej pory zastanawiam sie jakim cudem trwale nie uszkodził nogi.
U nas podobnie tylko jak Piotrek zajebał z rozbiegu to padł przed piłką ryjem o glebę :antonio: Noga zatrzymała się na piłce i wyjebał jak długi, nawet teraz jak sobie to przypomniałem to zaśmiałem się mimowolnie :jarolaugh:
Edit.
Żeby nie było offtopu
DX5lGe8z01nuPiw0cMfVMWm7bwIuMmok.jpg

Last edited:

Kurwa zebrały się grażyny i sebixy wjebały się w drogę pod prąd, wyciągają łapy do kierowcy i jeszcze się awanturują.. patologia jebana.
To nie jest tak że popieram tego ukrainica - użycie gazu i noża. Podobnie nie miałbym zamiaru przepuszczać jakiejś głupiej pizdy w mercedesie która chciała sobie skrócić drogę do swojego lokalu. Jeżdżą takie bananowe szmatławce w drogich samochodach i uważają się za nie wiadomo kogo.

::duszenie::

Kurwa zebrały się grażyny i sebixy wjebały się w drogę pod prąd, wyciągają łapy do kierowcy i jeszcze się awanturują.. patologia jebana.
To nie jest tak że popieram tego ukrainica - użycie gazu i noża. Podobnie nie miałbym zamiaru przepuszczać jakiejś głupiej pizdy w mercedesie która chciała sobie skrócić drogę do swojego lokalu. Jeżdżą takie bananowe szmatławce w drogich samochodach i uważają się za nie wiadomo kogo.

::duszenie::
Szczecin na drogach to najwieksza patologia w Polsce. Zresztą nie tylko na drogach.

Szczecin na drogach to najwieksza patologia w Polsce. Zresztą nie tylko na drogach.
Na drogach patologia jest w całym kraju. Z roku na rok, coraz mniej mam ochotę jeździć na miasto autem (zresztą pieszo też nie jest lepiej).
Bananowa młodzież, "biznesłymen" i inne sebixy - chamstwo, prostactwo i każdy "myśli" że jemu wolno więcej

Back