Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bullshido alert! Pewnie nie pierwszy raz zwykły bandzior pierdolił jaka to z niego legenda walk ulicznych bo w więzieniu naoglądał się za dużo Kimbo i Masvidala w czasie jak go cwelili
Real Eddy Gordo.jeśli to autetyk, to chyba najlepsze sprowadzenie jakie w życiu widziałem i to jeszcze zastosowane w realnej walce
Idzie coś takiego zrobić na treningu czy cos, widziałem gdzieś kiedyś szkoleniówke na YT, no ale w takiej sytuacji to grubo.jeśli to autetyk, to chyba najlepsze sprowadzenie jakie w życiu widziałem i to jeszcze zastosowane w realnej walce
widziałem takie sprowadzenia na filmikach, ale nawet na tych szkoleniówkach ne wychodziło to tak płynnieIdzie coś takiego zrobić na treningu czy cos, widziałem gdzieś kiedyś szkoleniówke na YT, no ale w takiej sytuacji to grubo.
wynik pozostaje ten sam czyli im więcej samobójców, tym mniej samobójców

Ewentualnie wykopią, podłącza pod prostownik i dobiją jeszcze razwynik pozostaje ten sam czyli im więcej samobójców, tym mniej samobójców
![]()

Ja to tylko platynki wbiłem w Wiedźminie 3, Sekiro, Elden Ring i Dark Souls 3. W większości gier te wyzwania są za bardzo przekombinowane żeby to robić
Ja żadnej gry nie mam na 100 %, przechodzę dany tytuł i lecę z następnymJa to tylko platynki wbiłem w Wiedźminie 3, Sekiro, Elden Ring i Dark Souls 3. W większości gier te wyzwania są za bardzo przekombinowane żeby to robić

Bardzo dobre podejście ale ja czasami tak się wkręcam w daną grę i żeby oddać jej hołd robię wszystko na maxJa żadnej gry nie mam na 100 %, przechodzę dany tytuł i lecę z następnym![]()

Ja żadnej gry nie mam na 100 %, przechodzę dany tytuł i lecę z następnym![]()
Z kolei ja jestem takim graczem, że odpalam jakaś grę, gram kilka dni a później zostawiam to w pizdu i nigdy jej nie kończę. A jak czasem wrócę po długim czasie do grania to odpalam od nowa bo już nie pamiętam o co w tej grze chodzi.Bardzo dobre podejście ale ja czasami tak się wkręcam w daną grę i żeby oddać jej hołd robię wszystko na max![]()

Miałem tak z Red dead redemption 2 i cyberpunkiemZ kolei ja jestem takim graczem, że odpalam jakaś grę, gram kilka dni a później zostawiam to w pizdu i nigdy jej nie kończę. A jak czasem wrócę po długim czasie do grania to odpalam od nowa bo już nie pamiętam o co w tej grze chodzi.![]()
Z kolei ja jestem takim graczem, że kradne jakaś grę, gram kilka dni a później sprzedaje to w pizdu i nigdy jej nie kończę. A jak czasem ukradne po długim czasie jeszcze raz to odpalam od nowa bo już nie pamiętam o co w tej grze chodzi.![]()

A to jest akurat gra, którą sobie ostatnio kupiłem i "przeszedłem" ją dokładnie tak jak opisałem. Wcześniej jeszcze miałem wiedźmina 3, to samo.Miałem tak z Red dead redemption 2 i cyberpunkiem

Taka niedziela