DIDASKALIA
M-1 Global Middleweight
Kolega napletkoujemny?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kolega napletkoujemny?
Finalny boss Sanoka.
ZasraniecFinalny boss Sanoka.

Na Twitterku jest nawet profil pokazujący pociąg p0lek do brudnych kutangów, p0leczki powoli zbliżają się do tytułu największych kurewek na świecie
Nie mieścił się w koledze?Musiałem odciąć kawałek bo był za duży …
![]()

Też tak pomyślałem co nie zmienia faktu że p0lka kurwą jestDuża część tego co publikuje ten profil to niestety fejki. Pierwsze z brzegu, klientka dostała szklanką w twarz od innej klientki. Następne to wideo gdzie babka płacze i dorobiona teoria że to dlatego, że ją jakiś afro zrobił w balona. Niektórzy łykają wszystko jak pelikany.

Zapewne tak jest, niemniej takie historie mogą pełnić ważną rolę edukacyjną i odstraszająca. W bonusie jest wkurwienie lewaków. Także szczególnie bym się nie czepiał. Widać że chłop ma poczucie misji.Duża część tego co publikuje ten profil to niestety fejki. Pierwsze z brzegu, klientka dostała szklanką w twarz od innej klientki. Następne to wideo gdzie babka płacze i dorobiona teoria że to dlatego, że ją jakiś afro zrobił w balona. Niektórzy łykają wszystko jak pelikany.

Nie mieścił się w koledze?

Taa… ze śmiechu. Ale baw sie dalej…Przecież narzekałeś że tchawicę Ci zatyka …
![]()
ja bym jeszcze więcej osób do tego samolotu upakował, ale tego rudego skurwysyna wsadził na miejsce pilota i przykleił do fotela

a tam na koniec nie przyjebala jakas ziemia-powietrze?a w Smoleńsku żadne siedzenia nie były bezpieczne. I jakoś tuskowce dostają kociokwiku gdy przy sposobności tej tragedii się coś wspomni o kacapch

Putin taki niea tam na koniec nie przyjebala jakas ziemia-powietrze?![]()
Putin taki niejestbył

To dobro wraca co najmniej raz w miesiącu.