Gaara
UFC Heavyweight
Zachęcili do ćwiczeń, akurat wyrwałem dobry materiał
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zachęcili do ćwiczeń, akurat wyrwałem dobry materiał
Morderstwo i profanacja zwłok za jednym zamachem.
A Ty co? Drugi KasjuszPsiaki naoglądały się aerobiku z Makumbą i takie są efekty.
![]()

on by tam zdążyłbączka wykręcić na tym przejeździe i wrócić normalnie drugim pasem, wykręcić i zaparkować normalnie przed pierwszym szlabanem, który rozjebał no tylko chłop się zamotał po pigułach czy innych grzybach...Nie rozumiem toku myślenia takiego debila, ma auto o potężnej masie, mógłby przecież przełamać lub chociaż spróbować ten szlaban a jakby nie wyszło dopiero wtedy spierdolić.

obstawiam pijanego upadlińcaon by tam zdążyłbączka wykręcić na tym przejeździe i wrócić normalnie drugim pasem, wykręcić i zaparkować normalnie przed pierwszym szlabanem, który rozjebał no tylko chłop się zamotał po pigułach czy innych grzybach...![]()
Motyla noga, nie mów że już było...Kasjusz zapomniałeś się przelogować...
podstawowe pytanie: JAK?View attachment 115066
Saszka i wodowanie do fosy miejskiej we Wrocławiu....
wypierdalaj

wypierdalaj
e: kurwa, nieaktualne, zmyliłeś awatarem
Nie w tym rzecz. Po prostu trochę nie wypada...Motyla noga, nie mów że już było...
wypierdalaj
e: kurwa, nieaktualne, zmyliłeś awatarem
Pewien tak: "ja jechu, a tam wodu"podstawowe pytanie: JAK?
W tamtym miejscu są takie barierki dość grube, że jakby się w nie wbił to raczej trup na miejscu, ale jak wynika z relacji świadków to on najechał na wysoki krawężnik, wybiło go w górę i ściął barierki podwoziem a potem z górki na pazurki do wody hop sa sapodstawowe pytanie: JAK?
View attachment 115066
Saszka i wodowanie do fosy miejskiej we Wrocławiu....

Pewien tak: "ja jechu, a tam wodu"