D
Deleted member 13171
Guest
odcięło typowi styki, pomylił dyscypliny
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
zabijto spalto i zakoptoprzyjechało to przyjechało na chuj drążyćView attachment 114882

zabijto spalto i zakopto
a potem zapomnijto
![]()
@Cassius42 nawet pies ci daje znaki kolego....

Ale wiesz, że do tego elitarnego grona trzeba mieć zaproszenie od kogoś z tegoż grona?Nie mam psa, czyli to nie ja
A jak kiedyś miałem, to nie było jeszcze smartfonów... no i nie byłem członkiem elitarnego klubu gentleman'ów COHONES!
![]()
Pies w domu musi być! Dziecko też (nie mylić z psieckiem)
Widziałam go na osiedlu i jak nad morzem byłem! W górach też mi gdzies mignął
Czasem spierdoli i pobiega po wsi ale nie sądziłem że aż tamWidziałam go na osiedlu i jak nad morzem byłem! W górach też mi gdzies mignął

Pewnie wziął stopa...Czasem spierdoli i pobiega po wsi ale nie sądziłem że aż tam![]()
albo zabrał się na stacji kolejowej.I przede wszystkim 25cm knageAle wiesz, że do tego elitarnego grona trzeba mieć zaproszenie od kogoś z tegoż grona?
Jeżyce?schabilitowany
![]()
Powiem tak ciekawy temat jak i prowadząca pani-panna mgr idą tutaj mocno w parze...

W wieku 11 latI przede wszystkim 25cm knage
Brakuje przed wszystkimi PSIOCHY!Powiem tak ciekawy temat jak i prowadząca pani-panna mgr idą tutaj mocno w parze...
Psynek, psiurka, jeszcze pewnie brakuje tutaj tylko siurka![]()
Pieniądz to pieniądz
Wydawać,by się mogło, że za wiele tutaj nie oszukasz, bo jest weryfikacja na selfie jak przy zakładaniu konta w banku i zdjęcie jest sprawdzane osobiście przez @Dzihados, a nie jakieś automaty.I przede wszystkim 25cm knage

Już pisałem o tym jak oszukał Dżihada, dotarłem do kompromitujących faktów weryfikacji konta Kasjusza.Wydawać,by się mogło, że za wiele tutaj nie oszukasz, bo jest weryfikacja na selfie jak przy zakładaniu konta w banku i zdjęcie jest sprawdzane osobiście przez @Dzihados, a nie jakieś automaty.
Ale jak widać niektórym gagatkom udało się jakoś obejść to zabezpieczenie.![]()
Ona prowadzi też seminaria i eksperymenty naukowe (na sobie), dotyczące tego jak człowiek staje się wielorybem.

Wydawać,by się mogło, że za wiele tutaj nie oszukasz, bo jest weryfikacja na selfie jak przy zakładaniu konta w banku i zdjęcie jest sprawdzane osobiście przez @Dzihados, a nie jakieś automaty.
Ale jak widać niektórym gagatkom udało się jakoś obejść to zabezpieczenie.![]()
Motyla noga, z takimi ekspertami nie chciałbym się znaleść na jednej celi…Już pisałem o tym jak oszukał Dżihada, dotarłem do kompromitujących faktów weryfikacji konta Kasjusza.
View attachment 114923