Tanio skóry nie sprzedam

Codziennie nie :juanlaugh:
Pewnie jakby to wrzucił @BogdanJanusz to by było +10 :wink:no ale nie każdy ma taką renomę w Skórze jak on i taki pozytywny elektorat...
PS. ale kolegę wyprzedziłem w kategorii najwięcej reakcji (#17. vs 20.), nie mówiąc o ilości postów (#4. vs. #13.) to nie jest źle, a co do tego ratio (nie ma w HoF) to mam 1,6, kiedyś było 1,8 vs 2,1... to nie jest jakaś wielka różnica, aby komuś to wypominać bo są tu koledzy z dużo większym ratio niż to 2,1... ale i mniejszym od mnie, a też ciekawie piszą...
PS. miałem tutaj też wrzutki +20
:fjedzia:

Chyba pomyliłem się co do kolegi jako znaczącej persony... :wink:

Casjo, klikanie dla laików i liczby postów jest co najmniej niepoważne. Niby nie pierwszej młodości jesteś i nadal ekscytować lajkami kolegów z forum... dziwne to. Znajdź sobie jakąś inną pasję, może masz coś co lubiłeś robić za młodu, wróć do tego. Bo całkiem zjebie ci się łeb na starość. Bez nerwów, tak po koleżeńsku napisałem.

Casjo, klikanie dla laików i liczby postów jest co najmniej niepoważne. Niby nie pierwszej młodości jesteś i nadal ekscytować lajkami kolegów z forum... dziwne to. Znajdź sobie jakąś inną pasję, może masz coś co lubiłeś robić za młodu, wróć do tego. Bo całkiem zjebie ci się łeb na starość. Bez nerwów, tak po koleżeńsku napisałem.
Za mojego młodu nikt nie słyszał o lajkach, postach to nadrabiam :lol: :hi:

To załóż OnlyFans i udawaj babe :roberteyeblinking:
1706030291183.png

:siuu: nie przeszło by to nawet jakbym się postarał, taka moja uroda na szczęście :lol::rofl:
Ale taki Denis z T. to chyba nie udaje...
PS. trzeba by się spytać kolegi @Prorok Izajasz bo on miał kiedyś taki pomysł na konto OF :wink: (nie jako babę).

Back