Gaara
UFC Heavyweight
Nie wiem stary. Rób co chcesz.No to dobrze, czyli nie wrzucać naszych co tygodniowych zestawień w rankingu HoF (z ratio 3 miejscami po przecinku) itd.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie wiem stary. Rób co chcesz.No to dobrze, czyli nie wrzucać naszych co tygodniowych zestawień w rankingu HoF (z ratio 3 miejscami po przecinku) itd.
![]()
Codziennie nie
Pewnie jakby to wrzucił @BogdanJanusz to by było +10no ale nie każdy ma taką renomę w Skórze jak on i taki pozytywny elektorat...
PS. miałem tutaj też wrzutki +20PS. ale kolegę wyprzedziłem w kategorii najwięcej reakcji (#17. vs 20.), nie mówiąc o ilości postów (#4. vs. #13.) to nie jest źle, a co do tego ratio (nie ma w HoF) to mam 1,6, kiedyś było 1,8 vs 2,1... to nie jest jakaś wielka różnica, aby komuś to wypominać bo są tu koledzy z dużo większym ratio niż to 2,1... ale i mniejszym od mnie, a też ciekawie piszą...
Chyba pomyliłem się co do kolegi jako znaczącej persony...
Są ale tylko dla pedałówTo tu są jakieś rankingi? XD
Moja misja szkalowania KSW się nie zmienia a resztę mam![]()

Za mojego młodu nikt nie słyszał o lajkach, postach to nadrabiamCasjo, klikanie dla laików i liczby postów jest co najmniej niepoważne. Niby nie pierwszej młodości jesteś i nadal ekscytować lajkami kolegów z forum... dziwne to. Znajdź sobie jakąś inną pasję, może masz coś co lubiłeś robić za młodu, wróć do tego. Bo całkiem zjebie ci się łeb na starość. Bez nerwów, tak po koleżeńsku napisałem.

To załóż OnlyFans i udawaj babeZa mojego młodu nikt nie słyszał o lajkach, postach to nadrabiam![]()
![]()

To załóż OnlyFans i udawaj babe![]()
nie przeszło by to nawet jakbym się postarał, taka moja uroda na szczęście 

(nie jako babę).
Może i nikt nie ogląda jego wrzut, za to nikt nie czyta jego postów.Mordo, twoich wrzut i tak prawie nikt nie ogląda. Fakt, nie opinia

Oj przypierd*lacie się, nie lubicie go i ma wypierda*ać?Może i nikt nie ogląda jego wrzut, za to nikt nie czyta jego postów.![]()

I wice wersja ulana kurwo
Dziadek jest dobry, już ósmy bój pod maczkiem w tym półroczu toczy
Prawdopodobnie dwóch dżentelmenów z cohones wyjaśnia jakieś nieporozumienie.
Prawdopodobnie dwóch dżentelmenów z cohones wyjaśnia jakieś nieporozumienie.
O! Po angielsku jeszcze nie było.