Tanio skóry nie sprzedam

Poranek po wyborczy...
20241106_142237.jpg

A później już było tak...

Jest specjalne miejsce w piekle dla tego co wymyślił podkładanie tego śmiechu do filmików. Mam nadzieję, że będzie całą wieczność słuchał tego w kółko z jakiś altusów rozkręconych na pełną pizdę!

O kurde to nawet nie wiedziałem że jest coś podłożone, akurat oglądałem bez dźwięku. Sama relacja bez dźwięku mnie rozbawiła, może powinienem dodać że oglądać bez dźwięku. :zakręcony:

Mordo, twoich wrzut i tak prawie nikt nie ogląda. Fakt, nie opinia
Ostatnie moje wrzutki tutaj 8,7 like'ów, a koledzy HoFy jak @szplin czy @Risky to są znaczące persony na Cohones...:hi::lol:
PS. a jakby nikt nie oglądał to bym nie dostał zaproszenia...
I to są prawdziwe fakty nie opinia usera mordo :lol:

Tu nie trzeba zaproszenia. No, 7 lików, grubo grubo. Zazdro w chuj. Ratio kozak. Sprawdzasz codziennie rankingi?
Codziennie nie :juanlaugh:
Pewnie jakby to wrzucił @BogdanJanusz to by było +10 :wink:no ale nie każdy ma taką renomę w Skórze jak on i taki pozytywny elektorat...
PS. ale kolegę wyprzedziłem w kategorii najwięcej reakcji (#17. vs 20.), nie mówiąc o ilości postów (#4. vs. #13.) to nie jest źle, a co do tego ratio (nie ma w HoF) to mam 1,6, kiedyś było 1,8 vs 2,1... to nie jest jakaś wielka różnica, aby komuś to wypominać bo są tu koledzy z dużo większym ratio niż to 2,1... ale i mniejszym od mnie, a też ciekawie piszą...
PS. miałem tutaj też wrzutki +20
:fjedzia:
Obiecuję zaniechać.

Chyba pomyliłem się co do kolegi jako znaczącej persony... :wink:

PS. ale kolegę wyprzedziłem w kategorii najwięcej reakcji (#17. vs 20.), nie mówiąc o ilości postów (#4. vs. #13.) to nie jest źle, a co do tego ratio (nie ma w HoF) to mam 1,6, kiedyś było 1,8 vs 2,1... to nie jest jakaś wielka różnica, aby komuś to wypominać bo są tu koledzy z dużo większym ratio niż to 2,1... ale i mniejszym od mnie, a też ciekawie piszą...
Mam to w chuju.

Codziennie nie :juanlaugh:
Pewnie jakby to wrzucił @BogdanJanusz to by było +10 :wink:no ale nie każdy ma taką renomę w Skórze jak on i taki pozytywny elektorat...
PS. miałem tutaj też wrzutki +20
:fjedzia:

Chyba pomyliłem się co do kolegi jako znaczącej persony... :wink:

To tu są jakieś rankingi? XD
Moja misja szkalowania KSW się nie zmienia a resztę mam :showdatass:

Back