Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
OF nie tykałem i ni zamierzam nawet kijem ale jakby jakieś foto wjechało na forum no to by zajrzoł hehe wiadomo ;)

No i zrobisz sobie wakacje od Cohones kolego …
![]()
Oops! We ran into some problems.Nie chcę wchodzić w szczegóły Panie Cassiusz, ale musisz wypierdalać na jakiś czas.![]()

Oops! We ran into some problems.
Na szczęście zdążyłem... usunąć dowód![]()
Wystarczą nam zeznania świadków.Oops! We ran into some problems.
Na szczęście zdążyłem... usunąć dowód![]()

Jest specjalne miejsce w piekle dla tego co wymyślił podkładanie tego śmiechu do filmików. Mam nadzieję, że będzie całą wieczność słuchał tego w kółko z jakiś altusów rozkręconych na pełną pizdę!

Jeśli internet nauczył mnie czegokolwiek to właśnie oglądania wszystkich filmików bez dźwięku , chyba że wrzucający zaznaczy że jest ważny dla odbioruO kurde to nawet nie wiedziałem że jest coś podłożone, akurat oglądałem bez dźwięku. Sama relacja bez dźwięku mnie rozbawiła, może powinienem dodać że oglądać bez dźwięku.![]()
Ja przy tym durnym śmiechu piszę ostrzeżenia...Jeśli internet nauczył mnie czegokolwiek to właśnie oglądania wszystkich filmików bez dźwięku , chyba że wrzucający zaznaczy że jest ważny dla odbioru
Mordo, twoich wrzut i tak prawie nikt nie ogląda. Fakt, nie opiniaJa przy tym durnym śmiechu piszę ostrzeżenia...
O chuj, pewnie nie sprawdziłem kto wrzucił albo wyjątkowo coś mu wyszło a ten jakieś rankingi i teorie odpierdala

Mordo, twoich wrzut i tak prawie nikt nie ogląda. Fakt, nie opinia
Tu nie trzeba zaproszenia. No, 7 lików, grubo grubo. Zazdro w chuj. Ratio kozak. Sprawdzasz codziennie rankingi?PS. a jakby nikt nie oglądał to bym nie dostał zaproszenia...
Codziennie nieTu nie trzeba zaproszenia. No, 7 lików, grubo grubo. Zazdro w chuj. Ratio kozak. Sprawdzasz codziennie rankingi?

no ale nie każdy ma taką renomę w Skórze jak on i taki pozytywny elektorat...
Obiecuję zaniechać.

Mam to w chuju.PS. ale kolegę wyprzedziłem w kategorii najwięcej reakcji (#17. vs 20.), nie mówiąc o ilości postów (#4. vs. #13.) to nie jest źle, a co do tego ratio (nie ma w HoF) to mam 1,6, kiedyś było 1,8 vs 2,1... to nie jest jakaś wielka różnica, aby komuś to wypominać bo są tu koledzy z dużo większym ratio niż to 2,1... ale i mniejszym od mnie, a też ciekawie piszą...
No to dobrze, czyli nie wrzucać naszych co tygodniowych zestawień w rankingu HoF (z ratio 3 miejscami po przecinku) itd.Mam to w chuju.

Codziennie nie
Pewnie jakby to wrzucił @BogdanJanusz to by było +10no ale nie każdy ma taką renomę w Skórze jak on i taki pozytywny elektorat...
PS. miałem tutaj też wrzutki +20PS. ale kolegę wyprzedziłem w kategorii najwięcej reakcji (#17. vs 20.), nie mówiąc o ilości postów (#4. vs. #13.) to nie jest źle, a co do tego ratio (nie ma w HoF) to mam 1,6, kiedyś było 1,8 vs 2,1... to nie jest jakaś wielka różnica, aby komuś to wypominać bo są tu koledzy z dużo większym ratio niż to 2,1... ale i mniejszym od mnie, a też ciekawie piszą...
Chyba pomyliłem się co do kolegi jako znaczącej persony...