Jeff
UFC Featherweight
Daj Ty mi spokój. Patrząc po tym, jak powtarzają się mamy, to wątpię by ktoś cofał się 6 stron w tył, by zobaczyć czy dany mem, już był wrzucany.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Daj Ty mi spokój. Patrząc po tym, jak powtarzają się mamy, to wątpię by ktoś cofał się 6 stron w tył, by zobaczyć czy dany mem, już był wrzucany.
Oho widzę Panie, że Pan sporcików bez filterka nie kojarzysz, nie ładnie.szlugasy 'sport'?![]()
Latałem Ojcu po MocneOho widzę Panie, że Pan sporcików bez filterka nie kojarzysz, nie ładnie. View attachment 112851

Mmm ten zapach wędzonej ryby po otwarciu mocnych.Latałem Ojcu po Mocne![]()

po opisie widać, że gruba.
Co roku to samo, a świniaczek nic się nie nauczył.

Jeden papieros miał 19 smolistych i 1,7 nikotyny. Tyle co teraz cała paczka razem. To były faje dla prawdziwych twardzieli.Mmm ten zapach wędzonej ryby po otwarciu mocnych.

Targało płuca jak wściekłe.Jeden papieros miał 19 smolistych i 1,7 nikotyny. Tyle co teraz cała paczka razem. To były faje dla prawdziwych twardzieli.![]()

Po mocnych przerzuciłem się na czerwone Marlboro. Miały wtedy 15 i 1,4. Przy mocnych to były fajki lightTargało płuca jak wściekłe.
Paliłem do momentu jak poszły w cenę tak, że kosztowały prawie tyle co malboro albo laki strajki.
Nie mam takiego wielkiego harpunu żeby takiego świniaka upolować
Sporty to były lajtowe fajki. Popularne bez filtra i Extra Mocne palili prawdziwi prlowscy palacze.Po mocnych przerzuciłem się na czerwone Marlboro. Miały wtedy 15 i 1,4. Przy mocnych to były fajki light
Tak, teraz jestem lewakiemI jak sparowało was?
To powiedz coś po lewackiemu?!Tak, teraz jestem lewakiem
To powiedz coś po lewackiemu?!
Po to by stworzyć mechanizmy dzięki którym będzie zwiększana efektywność energetyczna budynków. Jest to dyrektywa, więc to od danego państwa zależy jakie mechanizmy zostaną użyte. Mogą to być dopłaty, mogą być kary. Wybór należy do krajowego parlamentu. -Jakub WiechSzplinix
To powiedz coś po lewackiemu?!