Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wczoraj w absurdach, skasuj pan póki nie ma awantury.

usunięte, dzięki za ostrzeżenie, bana bym jak stąd do glasgow wyłapałWczoraj w absurdach, skasuj pan póki nie ma awantury.
![]()
![]()
Trener Andrzej K. zatrzymany przez CBŚP
Andrzej K., znany trener MMA, został zatrzymany ws. niewyjaśnionej śmierci młodego Ormianina w poznańskim klubie Blue Note - przekazała jako pierwsza "Gazeta Wyborcza". Informacje potwierdzają także źródła WP.sportowefakty.wp.pl
@baju @kaczka94 coś więcej?
Nie jestem wielkim znawcą, ale pierwsze wrażenie jest takie że i tak jest w tym lepszy niż Popek.Ciężki przekaz, mocne bębny, życie na krawędzi, murzyński flow, hardkorowa poezja - piękny kawał rapu
Wysoko tej poprzeczki nie zawiesiłNie jestem wielkim znawcą, ale pierwsze wrażenie jest takie że i tak jest w tym lepszy niż Popek.

amarenka dożylnie do byłby sztos
Przeicez i tak jebie się w ten sposób alko, bo metabolizuje się on w żołądkusłyszałem że kierowcy ciężarówkę też tak "chleją"

Przeicez i tak jebie się w ten sposób alko, bo metabolizuje się on w żołądku![]()
od razu przenika do krwiobiegu i masz kopa przy mniejszych ilościach, tak jak kiedyś kierowcy wlewali wódę do gumowca, ta sama zasada co w dupę, ale co kto lubi
No i żeby kogoś nie pokusiło walić wódę prosto w żyłę bo się przekręci, tak tylko napisze bo pewnie nikt z cohonesiakow nie jest na tyle głupi 
Raczysko dupska albo psiochy musi być szczególnie wdzięczne za takie karmienie.od razu przenika do krwiobiegu i masz kopa przy mniejszych ilościach, tak jak kiedyś kierowcy wlewali wódę do gumowca, ta sama zasada co w dupę, ale co kto lubi
No i żeby kogoś nie pokusiło walić wódę prosto w żyłę bo się przekręci, tak tylko napisze bo pewnie nikt z cohonesiakow nie jest na tyle głupi
![]()
A może to leczy hemoroidy? ;)Raczysko dupska albo psiochy musi być szczególnie wdzięczne za takie karmienie.
Nawet wzrost pasujeProszę się odpierdolić robię w kanałach jestem Tadeusz Norek
![]()

A może to leczy hemoroidy? ;)