Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
jakie kryterium stosujesz, że wyskakują tacy zawodnicy w wyszukiwarce?Panna Kakau Epenisa, powinna się chyba spiknąć z tym fighterem...
View attachment 111028
Abdul Sami Waliz znaczącym pseudonimem "Samotny Wilk" dopełniającym...
a ojciec jego to pewnie słynny Abdul Wisi mu Lacha...
![]()

Ten akurat walczył z zawodnikiem z dzisiejszego Contendera, M. Ado (5-0) to sprawdziłem z kim ten walczył przy takim rekordzie...jakie kryterium stosujesz, że wyskakują tacy zawodnicy w wyszukiwarce?
![]()
Sub Zero jaki jebaka madafaka

A kto by chciał filmować faceta który robi kackupę?

Co sądzi o sprawie sam zatrzymany ?![]()
Trener Andrzej K. zatrzymany przez CBŚP
Andrzej K., znany trener MMA, został zatrzymany ws. niewyjaśnionej śmierci młodego Ormianina w poznańskim klubie Blue Note - przekazała jako pierwsza "Gazeta Wyborcza". Informacje potwierdzają także źródła WP.sportowefakty.wp.pl
@baju @kaczka94 coś więcej?
PDW!![]()
Andrzej K., znany trener MMA, został zatrzymany ws. niewyjaśnionej śmierci młodego Ormianina w poznańskim klubie Blue Note - przekazała jako pierwsza "Gazeta Wyborcza". Informacje potwierdzają także źródła WP.sportowefakty.wp.pl

![]()

![]()
Jeśli na okładce było coś o stopach to mogę wskazać winnego bez żadnych nagrań i niepotrzebnego zamieszania
Oj nie ładnie tak donosić na kolegę...Jeśli na okładce było coś o stopach to mogę wskazać winnego bez żadnych nagrań i niepotrzebnego szumu